I can has vielä yhdet treenitrikoot?

Pikainen moi! Töissä on alkanut vuoden kovin sesonki, joka tarkoittaa myös omalta osaltani sitä, että on pitänyt ottaa toinenkin käsi pois taskusta. Puhelin ja sähköposti huutavat vuoron perään ja ajoittain meinaa vähän vannekin kiristää päätä, joten blogi on jäänyt täysin oman onnensa nojaan.

Kovin pitkään en tälläkään kertaa ennätä jorisemaan, mutta totean sen verran, että rukouksiini on vihdoin vastattu. Olen metsästänyt hyvin istuvia, valumattomia ja ennen kaikkea kunnollisella vyötärönauhalla/kuminauhalla varustettuja treenihousuja siitä lähtien, kun kuminauhattomat lerputtimet ilmestyivät kauppoihin. Meitä mahakkaita ei taideta usein ajatella noita suunnitellessa - tai ainakaan minun päälläni moiset eivät pysy hyvällä tahdollakaan.

Vaan onneksi on olemassa poikkeuksia. Meillä tuntuu olevan työkaverin kanssa diili: hän bongailee loistavia treenivaatteita, ja minä kopion röyhkeästi idean. Tällä kertaa onni löytyi Fitnesstukusta:

Silkkaa rakkautta <3

Pinkkiä, mustaa ja kirahvia, voiko ihminen enempää toivoa? Ja se kunnollinen vyötärönauhakin löytyy, ah <3 Tässä ei siis ole kyseessä yhteistyö eikä maksettu mainos, vaan onnen hekuman huipulle nousseen treenarin vilpitön suositus. Jos kuosi nappaa ja jalassa pysyvät housut kiinnostavat, kokeilkaa ihmeessä.