Ihanaa masokismia

Oho. Mitenkäs tässä taas näin kävi? Ihan vahingossa tietenkin. Mitään virallista tarvetta ei pitänyt olla, mutta niin vaan löysin itseni eilen (taas) urheiluliikkeestä.

Mutta oli tälle visiitille oikeastaan ihan hyvä syykin. Muistin hierontareissua kaupungille tehdessäni, että näin joitakin viikkoja sitten jossain Intersportin kuvastossa erilaisia kehonhuoltovälineitä. Painelin suoraan treenivaaterekkien ohi hokien mielessäni et tartte mitään et tartte mitään, ja pysähdyin välinehyllyjen läheisyteen.

- Moi! Oliko sulla mielessä jotain ihan erityistä?
- Itseasiassa joo. Energeticsillä on semmonen kaulimen näköinen itsemurhaväline.
- ... pitää muuten paikkansa!

Ja niin yksi asia johti toiseen:

Energetics hierontarulla

Ensi kohtaamisemme oli... kivulias. Mutta sen verran antoisa, että eiköhän tästä ihan toimiva suhde saada aikaiseksi.

+ maltillinen hinta
+ helppokäyttöisyys
+ mainio apuväline niihin hetkiin, kun ei syystä tai toisesta pääse käymään hierojalla
- ei korvaa hierojaa
- AU.

Suosittelen kaikille lihaskalvovaivaisille tai muuten vain masokisteille. Mutta kuten sanottua, ei korvaa oikeaa hierojaa: itse rullaillessa ainakin minulla on tapana keventää otetta jos sattuu liikaa, kun taas hierojalla käydessä vastaus huutoon/ulinaan on "mmmhmm" ja kipu jatkuu. Oiva ensiapu silti :)

Kirjoittaja ei tee maksettua yhteistyötä Intersportin tai Energeticsin kanssa (ei sillä, että kieltäytyisi pyydettäessä), vaan toivoo vilpittömästi kanssaihmisilleen terveitä sääriä ja epäjumisia lihaskalvoja. Ja itselleen myös. Että voisi joskus hyppiäkin vähän.