Ihanat naiset (ja mies) Tertissä

Eilen järjestettiin historian toinen Starbox-bloggaajamiitti, johon minäkin onnekseni pääsin osallistumaan. Lokaationa toimi kertakaikkisen kaunis Tertin kartano, jossa en 10-vuotisesta mikkeliläisyydestäni huolimatta ollut koskaan ennen käynyt. Tiedän, että paikalla oli useampikin itseäni huomattavasti lahjakkaampi ja kokeneempi kuvaaja, joten yritän välttää kuvayliannostusta ja jättää tilaa osaavampienkin otoksille. Muutama räpsy on kuitenkin pakko jakaa, sillä ilta oli omasta mielestäni enemmän kuin onnistunut.

Perille päästyämme kuulimme ensin paikan historiasta, ja kiersimme ihastelemassa jouluasuun sonnustautunutta kartanoa.

Kierroksen ja yleisen hälinän jälkeen istuimme juhlasalin pöytiin kuuntelemaan Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittavan Sami Minkkisen tarinointia.

Itse blogia en ollut tähän mennessä lukenut ollenkaan, mutta seurannut Facebook-sivuja senkin edestä. Tätä ohjelmanumeroa odotin suurimmalla mielenkiinnolla, eikä tarvinnut pettyä - Sami on hauska, valloittava ja niin mahottoman lutunen, että tekisi mieli laittaa purkkiin ja tökkiä tikulla.

Kainaloonhan sitä oli päästävä heti, kun esitys oli ohi :) Jostain syystä en ollut ainoa halukas.

Jonoa kertyy...
Samin kainalossa tapahtuman ihanat järjestäjät Emmi ja Kristiina.

Pakollisen halittelun ja selfieiden ja kaverikuvien ottamisen jälkeen oli illan toisen ohjelmanumeron vuoro, ja siirryimme huokailemaan Tertin kahvilan ja herkkupuodin tarjonnalle.

Muutama bloggaajakollega ehti tehdä ostoksiakin, itse unohdin lompakkoni toiseen rakennukseen. Mikä ei välttämättä ollut huono asia... Saa nähdä, joutuuko vielä ennen joulua tekemään uusintavisiitin - hitusen jäivät mieltä vaivaamaan ainakin suklaamantelit.

Kahvilan tiloissa meille oli järjestetty myös ihan konkreettista tekemistä, ja pääsimme koristelemaan lapasen muotoisia pipareita erivärisillä sokerikuorrutteilla, suklaasokerilla, puolukkasokerilla ja ties millä. Ihan hauskaahan tuo oli, vaikka olisi saattanut helpottaa, jos henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kuuluisi edes jonkinlainen polte askarteluun.

Jokaisen bloggaajan luomukset pakattiin laatikoihin, joista löytyi myös alkumaljana nautittua pakurikääpä-sitruunamelissa-joku muu hörhelö -teetä sekä lapasmuotti kotiaskarteluita varten. Jostain kumman syystä omia tuotoksia (ylä- ja alarivissä toinen ja kolmas vasemmalta) katsellessa tuli mieleen Frendien Chandler. Yes honey, I made them myself!

Piparitalkoiden jälkeen oli aika siirtyä takaisin juhlasaliin ja ehkä illan toiseksi odotetuimpaan osaan, eli kartanon joulupöytään.

Mitäs teillä syötiin eilen?
"Hei tässä oli vasta alkupalapöytä, pääruoka tulee kohta!" Öööö aha o_O

Itse lukeuduin niihin, jotka eivät alkupalapöytää kiertäessään tajunneet, että kyse on tosiaan vasta alkupaloista. Pääruokiakin maistoin, mutta huomattavasti maltillisemmalla annoskoolla kuin alkupaloja. Ei jäänyt nälkä.

Kaiken kaikkiaan ilta oli ihana, tunnelmaltaan lämmin ja rento, eli erittäin onnistunut. Oli mahtavaa tavata kanssabloggareita ja nähdä kasvoja tekstien takana - ja todeta olevansa semihyvä tunnistamaan kuvissa näkemiään ihmisiä myös livenä. Kiitokset siis koko porukalle, Samille ja järjestäjille! Uutta miittiä odotellessa :)