Intersport Mikkeli tuo joulun moneen kotiin

Silloin tällöin sattuu eteen niitä tilanteita, kun taivaankappaleet ovat oikeilla paikoilla, kaikki on kaunista ja bambit soittavat balalaikkaa. Yksi sellainen hetki oli 23. lokakuuta. Olin juuri laittanut sähköpostia Intersport Mikkelin kauppias Juho Sarangille ja kysynyt, kiinnostaisiko häntä osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan. Tiesin Sarangin harrastaneen hyväntekeväisyyttä ennenkin, mutta enpä arvannut, miten hyvään saumaan olin postini lähettänyt. Puhelin soi melkein heti:

- Intersportista Juho tässä terve. Just on tässä mietitty että mihin hankkeeseen tänä vuonna lähdetään mukaan, joten mikä ettei tällaiseen. Tätä tavaraa olis reilulla viidellä tonnilla.

Jos olin siihen asti puhelua kuulostanut verrattain coolilta, en kuulostanut enää - sitä liikutuksen määrää on vaikea kuvailla. Tiesin, että Mikkelin alueellakin on valtavasti perheitä, joiden kohdalla on vaarana, ettei joulu tule tänäkään vuonna. Yritin laskea mielessäni, montako perhettä tuollaisella tavaramäärällä saisi iloiseksi. Totesin, että aika monta.

Tämän vuoden hyväntekeväisyystempaus ei suinkaan ole Intersportin tai Sarangin ensimmäinen.

- Ollaan oltu mukana useassa hyväntekeväisyysjutussa, mm. olen tukenut syöpäsairaita lapsia ja kehitysvammaisten toimintaa. Isompia tempauksia on ollut mm. järjestämäni hyväntekeväisyyspyöräily, jonka tuotto meni lyhentämättömänä Mikkelin keskussairaalan lasten teho-osastolle. Summa mikä saatiin kasaan oli 4100 €.

Hope ry:lle lahjoitettiin usealla tuhannella eurolla joululahjoja, jotka menivät vähävaraisille perheille. Ja nyt isona myös tämä n. 5500 € tuotelahjoitus vähävaraisille perheille teidän kautta. Näissä kohteissa mihin tuki ja lahjoitukset menee, on itselle aina ollut jokin läheisempi merkitys ja yhteys. Nyt kun toimin yrittäjänä ja on mahdollisuus auttaa, niin haluan omalta osaltani myös apua tarjota. Toivottavasti näillä tavaroilla saadaan iloa jouluksi mahdollisimman monelle.

Sama toivomus oli myös minulla, ja koska Starboxin Joulumieltä-kampanja työllistää omaa joulunalusaikaani melko mukavasti, totesin tarvitsevani aisaparin. Hetken sherlockeilun tuloksena löytyi Facebookin Jouluapu Mikkeli -ryhmä ja sen ihana ylläpitäjä Johanna. Muutaman sähköpostin jälkeen asia oli sovittu: Johanna lähtisi mukaani Intersportiin hakemaan lahjoitusta, ja jakaisi tavarat Jouluapu-ryhmän kautta niitä tarvitseville perheille.

Pari viikkoa sitten teimme Johannan kanssa treffit, ja kävimme tapaamassa intersportilaisia ja hakemassa tavarat ns. pois kuleksimasta. Kokemus oli yksi hienoimmista, ja kuvitteellista hattua on nostettava koko Intersportin porukalle. Juhon mukaan koko henkilökunta on ollut hyvällä sykkeellä mukana kaikissa hyväntekeväisyystempauksissa, ja antanut projekteille täyden tukensa.

- Ja minullahan on muutenkin huippu ja asiantunteva henkilökunta.
Huippu on myös kauppias itse. Niin paljon, että riittää -blogi kiittää sydämellisen lämpimästi yhteistyöstä sekä Juhoa että Johannaa, ja toivottaa rauhallista ja erityisen mukavaa joulunodotusta ihan jokaikiseen kotiin <3