Joulumieltä paikallisilta paikallisille

Haluamme Starbox-blogiyhteisössä tehdä hyvää näin joulun alla — paikallisilta paikallisille.

Erityisesti perheen pienimpien kovasti odottama juhlapyhä lähestyy, mutta monilla perheillä esimerkiksi tukala taloudellinen tilanne luo ikävän, tumman pilven joulumielen ylle. Haluammekin nyt tuoda yhteen paikalliset yrittäjät ja apua tarvitsevat perheet kokoamalla yritysten lahjoituksista erilaisia paketteja muutamille avun tarpeessa oleville paikallisille perheille. Tarvitsemme kuitenkin juuri teidän apuanne voidaksemme välittää avun eteenpäin.

Tunnetko perheen, joka tarvitsisi jouluksi iloa ja apua? Onko ehkä juuri sinun perheelläsi tänä jouluna erityisen hankala tilanne, ja jouluinen piristysruiske tulisi tarpeeseen?

Kerro minulle tarinasi - miksi juuri sinun tai tuttavasi perhe kaipaisi hieman enemmän iloa ja valoa jouluun? Lähetä tarinasi sähköpostilla osoitteeseen niinpaljonettariittaa (a) gmail.com, ja muistathan liittää viestiin mukaan myös ajantasaiset yhteystietosi!

Otathan yhteyttä viimeistään 30.11.2017. Tämän jälkeen alan käydä viestejä läpi, jotta ennätän toimittaa lahjoitukset perille saakka ennen joulua. Jokainen yhteydenotto käsitellään luottamuksellisesti, eikä tietoja tai tarinoita luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille missään muodossa.

Joulumielellä,
Anni M.

 

P.S. Monet mikkeliläiset yritykset ovat jo lähteneet suurella sydämellä mukaan. Jos sinun yrityksesi ei ole vielä mukana mutta haluaisi olla, tavoitat minut em. sähköpostiosoitteesta.