Bonusfiilistelyt

Noniin. Todettuani, että Mikkelin Fressi on vallan toimiva kokonaisuus liikkumisen ja hyvinvoinnin kannalta, haluaisin vielä kertoa, miksi minä siellä käyn vuodesta toiseen. Voimaharjoittelua pystyy tekemään missä vain ja aerobiset voi hoitaa ulkoilemalla, joten mikä on se syy vuosikausia jatkuneelle jäsenyydelle? Hyvin varustellut tilat ja uutuuttaan hohtavat laitteet?

Ei, vaan ilmapiiri ja ihmiset.

Olkoon respassa vastassa kuka vain, niin aina tuntee olonsa tervetulleeksi. Kun on eräänäkin maailmanlopun maanantaina tapellut kolme tuntia sähköpostin välityksellä reklamoivan asiakkaan kanssa, sekin unohtuu, kun tiskin takaa Sari huikkaa moi Anni, miten viikonloppu meni?

Respan Sari ja Marjaana
Sari ja hieroja-Aleksi

Kun polkee crossarilla päivän lenkkiä, ja Matti käy kehumassa, että sitä on taas valittu toppi, treenipyyhe ja juomapullo sävysävyyn, voi hetkellisesti tuntea itsensä harkitsevaksi pukeutujaksi. Kunnes muistaa, että nuo vermeet olivat ne, jotka osuivat ensimmäisenä käteen.

Matti ohjaa spinningin lisäksi pilatesta ja satunnaisia tanssitunteja.

Kun on mela otsassa lähdettyään jälleen kerran kokeilemaan spinningiä, jonka kanssa ei vaan pääse mitenkään sinuiksi, ja Petri kannustaa polkijoita: Tää on sellanen hyvän olon spinning, joka tarkoittaa sitä, että teillä on hyvä olo. Tai ainakin teillä on hyvä olo tunnin jälkeen. Tai jos ei ole, niin ainakin teillä on hyvä olo nyt ennen tuntia.

Petri ohjaa spinningin lisäksi kuntonyrkkeilyä ja kahvakuulaa.

Kun on menossa ulos ovesta ja Jenni hihkaisee, että oikein aurinkoista päivänjatkoa. On muuten yksi to-del-la harvoja aspoja, joka tuon pystyy tekemään ilman, että se kuulostaa pään aukomiselta.

Respan ihana ja aina aurinkoinen Jenni <3 kuva: Fressi Mikkeli

Kun ottaa yhteyttä keskusvastaava-Tuomakseen ehdottaakseen yhteistyötä, ja hän lähtee mukaan huolimatta siitä, että blogi on pieni ja yritykselle mahdollinen tuleva hyöty täysin nappikauppaa. Ja kun postauksiin liittyvistä toiveista kysyttäessä vastataan, ettei haluta puuttua mitenkään vaan kehotetaan jatkamaan omaan, hyväksi havaittuun tyyliin.

Asiakasneuvoja Toni ja keskusvastaava Tuomas. kuva: Fressi Mikkeli

Eli kyllä, ihmiset ja ilmapiiri ovat syy siihen, miksi Fressin ovi käy niin tiuhaan ja miksi siellä viihdyn. Ihmiset ja ilmapiiri ovat syy siihen, miksi kirjoitan tätä postausta – kolmesta tekstistä sovittiin, tämä on vilpitön kiitokseni kaikille kuvattavaksi suostuneille sekä myös niille, joita en ennättänyt kuvata.

Ihmiset ja ilmapiiri ovat syy siihen, miksi ”salini”-sanan edessä lukee koti.

 

P.S. Hieronta-arvonta on käynnissä tämän viikon loppuun asti, vielä siis ehtii osallistua :)