Kotisalini Fressi: Muut palvelut - VOITA HIERONTA!

Nyt kun on käyty salilla ja jumpassa ja hankittu oma personal trainer piiskaamaan treenit nextille levelille, tsekataan vielä loputkin Fressin tarjoamat oheispalvelut. Treenin lisäksi on hyvä keskittyä myös kehonhuoltoon ja hyvinvointiin, ja joskus on tarve myös lastenvahtiavulle. Jälkimmäisessä oivana vaihtoehtona toimii

Lasten Fressi,

Fressin ylimmästä kerroksesta löytyvä viihtyisä leikkihuone ja valvottu hoito perheen pienimmille. Koulutetut ohjaajat järjestävät lapsosille erilaista ohjelmaa ja ohjattua liikuntaa siksi aikaa, että äiskät ja iskät saavat tehtyä omat treeninsä.

Lasten Fressin ohjaajat
Leikkihuoneen sisustusta :)
Tekemistä riittää.

Lasten Fressi on jäsenille maksuton, muille maksullinen. Lapsukaisille järjestetään ohjelmaa viitenä päivänä viikossa: maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Paikat varataan samasta varausjärjestelmästä kuin ryhmäliikuntatunnit, eli parhaimmillaan saa iskettyä kahta kärpästä samalla lätkällä.

Kun omat treenit on tehty (ja lapset juoksevat vielä ympyrää), naiset pääsevät rentouttamaan jäseniään

Infrapunasaunaan,

joka löytyy naisten toisen pukuhuoneen yhteydestä. Sauna on lämmin maanantaista sunnuntaihin klo 8-13.30 ja 15.30-21, joten hikoilemaan ehtii lähestulkoon milloin tahansa.

Naistenlehti mukaan ja lauteille <3

Rusketusta kaipaaville on tarjolla solarium, jota pääsevät vastaanoton aukioloaikoina käyttämään kaikki 18 vuotta täyttäneet. Solariumiin voi ostaa vaikka vain yhden kerran tai 10 kerran kortin, ja kerrallaan väriä voi imeä itseensä 5-15 minuuttia. Uusien lakien ja ikärajan myötä solariumhuoneen ovi on lukossa, joten varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi vastaanoton ihanille tytöille.

Sinne vaan köllölleen :)

Sitten kun kaikki lihakset on järjestetty aivan jäätävään juntturaan eikä pää käänny enää mihinkään suuntaan, avuksi otetaan

Hieronta/osteopatia.

Olennainen lisä Fressin hyvinvointipalveluihin on marraskuussa 2015 remmiin liittynyt Aleksi, joka on koulutukseltaan koulutettu hieroja sekä osteopaatti (amk). Aleksin repertuaariin kuuluvat siis hieronnan lisäksi osteopatian monet eri muodot, esimerkkinä äärimmäisen rentouttava kraniaaliosteopatia.

Mies itse ja työnäyte hartian käsittelystä. Oikeanp. kuva: Fressi Mikkeli

Jos siis vanne kiristää päätä, lihakset jumittavat, selkä kipuilee tai kroppa tuntuu muuten vain prakailevan, Fressi ja Aleksin luola on oikea osoite. Ajanvaraus hoituu kätevästi netissä tai soittamalla respaan p. 050 389 4177. Hieronta- ja osteopatiapalvelut on tarkoitettu kaikille, eli käyttääksesi niitä sinun ei tarvitse olla Fressin jäsen.

Voit myös koettaa onneasi Kotisalini-sarjan viimeisessä arvonnassa. Kommentoi alle, mikä osa kehostasi kaipaa erityishuomiota tai käytkö ehkä jo säännöllisesti hierojalla, niin voit voittaa yhden 50 minuutin hieronnan!

Osallistumisaikaa on 16.10. klo 23.59 asti ja arvon voittajan 17.10. Arvontaan voit siis osallistua, vaikket olisikaan Fressin jäsen. Onnea kisaan!