Kotisalini Fressi: Personal trainer -palvelut - VOITA PT-TAPAAMINEN!

Sen lisäksi, että Fressillä pääsee kuntosalille ja jumppaan, on siellä varauduttu myös niihin hetkiin kun asiakkaasta tuntuu, että ei p****le tästä tule omin päin yhtään mitään. Fressillä on töissä yhteensä seitsemän ammattitaitoista personal traineria, jotka tarjoavat apuaan painonhallintaan, elämänmuutokseen ja ylipäätään säännöllisen, monipuolisen liikunnan aloittamiseen. Pyöriipä Fressin asiakkaina myös bikini- ja bodyfitness-kilpailijoita, joten mahdollisuus tavoitteellisempaankin valmennussuhteeseen on olemassa.

Anna-Katri, Annastiina, Tia, Minna, Pasi ja Janne. Kuvasta puuttuu Anni. kuva: Fressi Mikkeli

Itse olen aikanaan treenannut Pasin ohjauksessa, ja nykyisellään käännyn yhyy miksei miun perse kasva –logistisissa ongelmissa Tian puoleen. Tuon ihanan amatsonin, jota luonnehdin edellisessä blogissani pieniä jumppapirkkoja aamupalaksi popsivaksi punttikuningattareksi. Viimeinen sana kuvauksesta piti paikkansa; Tialla on vankka ja pitkä kokemus salitreenistä ja hyvinvointipuolesta.

Mikäli pt-valmennus kiinnostaa, suosittelen jututtamaan trainereita sen oikean löytymiseksi. Kaikki ovat valloittavia persoonia ja rautaisia ammattilaisia, mutta vain nokakkain tapaamalla näkee, kenen kanssa klikkaa parhaiten.

Uusin vahvistus Anni ja Avanafit-blogistakin tuttu Anis :)

Valmennuspaketteja on tarjolla niin pienempään kuin suurempaankin tarpeeseen: tapaamisia on mahdollista ostaa 10, 20, 30, 50 tai jopa 100 riippuen tarpeesta ja tavoitteista. Trainerit ovat korvat höröllä ja tuntosarvet koholla jokaisen asiakkaansa kohdalla, ja räätälöivät paketin juuri sinulle sopivaksi.

Minna näyttää vaihtoehtoisen tavan luututa lattioita.

Perinteisten valmennuspakettien lisäksi on silloin tällöin tarjolla myös ryhmävalmennuksia, tällä hetkellä esimerkiksi Fressi Äiti:

Anna-Katri vetää Fressi Äiti -valmennusta.

Ja ovatpa trainerit käytettävissä myös ihan ilmaiseksikin:

Pari kertaa viikossa määrättynä kellonaikana joku trainereista liikkuu salilla valmiina vastaamaan treenaajien kiperiin kysymyksiin. Jos siis tarvitset apua liikeratojen tarkistukseen tai et tiedä miten päin johonkin laitteeseen istutaan, nykäise rohkeasti hihasta!

Olisiko tarvetta uudistaa saliohjelmaa, kysellä vinkkejä painonhallintaan tai saada kickstart hyville, tavoitteellisille treeneille? Kommentoi alle, mihin osa-alueeseen kaipaisit apua, ja voit voittaa yhden pt-tapaamisen valitsemasi Fressi Trainerin kanssa!

Osallistumisaikaa on 9.10.2016 klo 23:59 asti, ja arvon voittajan 10.10.2016. Arvonta on tarkoitettu kaikille – sinun ei siis tarvitse olla Fressin jäsen.

Muistathan myös toisen käynnissä olevan arvonnan :) Tämän viikon loppuun mennessä osallistuneiden kesken arvon siis sekä pt-tapaamisen että kuukauden veloituksettomat treenit Mikkelin Fressille.