Lainahöyhenissä eli väriä hiuslisäkkeillä

Pääsin tiistaina taas käymään tukkatohtorini Tiinan luona. Mieli teki jotain piristystä, mutta olin aika totaalikyllästynyt tuohon huitulaani (= vaalennettu hiusosio, johon viime vuonna kokeiltiin magentaa, tummempaa punaista jne). Ajatuksena se on siis ihan hirmu kiva, mutta rrrrrrrasittaa kun kaikki värit pakenevat siitä reilussa viikossa. Olin siis jo henkisesti valmistautunut joko yksiväriseen tummaan tai ajamaan pään kaljuksi.

Vaan koskapa Tiina on maailman paras ja ihanin, hänellä oli jo ratkaisu valmiina: lainatukka! Tiina oli löytänyt kätköistään muutaman sopivan mittaisen vaalean hiuspidennyspätkän, jotka pystyi värjäämään halutun väriseksi. Pinkki-magentaahan sen tietysti piti olla, ja lopputulos on kyllä ihan superkiva :)

Hello lovers <3
Piristys in the making. Hämärässä kuvattuna väri ei ole sinne päinkään.
Tumma pohjaväri päässä samalla, kun lisähuituloita värjättiin.

Lisäkkeet ovat siis omissa hiuksissani kiinni teipeillä. Ainut miinus tässä hommassa on oma ohut tukka, jonka kanssa saa välillä olla semitarkkana, etteivät vaaleat teipinlipareet paista alta... Noh, ehkä se on uhraus, jonka olen valmis tekemään.

Ooh mikä väri <3
Oh so smooth.

Pari pesukertaa on takana, ja ihan hyvältä näyttää vielä. Lisäkkeissä värin pitäisi kestää paremmin kuin omassa tukassani, mutta en ajatellut pidätellä hengitystäni vaan ostaa varmuudeksi kaappiin Colormaskia. Joka tapauksessa tykkään kovasti :)