LOMA!

Iiiiiihanaa lauantaita, höperöt! Monta iitä sen takia, että allekirjoittanut on ensimmäistä kertaa nykyisen työnantajan palveluksessa ollessaan talvilomalla <3 Prosessoin tapahtunutta näkemällä koko viime yön unta työkavereista.

Postasin ilouutisen myös Facebookiin:

Hassun sedän kuva Pinterestistä (klik).

Toteutin samalla monivuotisen haaveeni yo. automaattivastauksesta. Rohkenin tosin laittaa sen vain organisaation sisäisiin posteihin, ulkopuolelle lähti hieman pidempi ja asiallisempi vastaus.

Loma alkoi rinta-olka-ojentajatreenillä, ja ilokseni olen todennut, että nuo olkapäätkin ottavat treeniä vastaan kun noh, treenaa. Todellinen shokkiylläri. Ei edelleenkään lempparini lihasryhmistä, mutta enää ei tee mieli skippaillakaan.

Illalla pitäisi vääntäytyä istumaan iltaa muutaman työkaverin kanssa. Illanistujaisten teemana on noku pikkujouluista jäi niin paljon viinaa. Kuusi urhoollista, lukemattomia tölkkejä. Nooh, jos sen itselle perinteisen kolme ja nukkumaan -tyylin muistaisi tänäänkin.

Huomenna suunnistamme isännän kanssa Vantaan Flamingo-hotelliin parin yön visiitille, ja kuulemma ihan lyhyen matkan päästä löytyy mm. Stadiumin outlet ja XXL. Senhän taas tietää, miten siinä käy :)

Leppoisaa viikonloppua!