Maailman helpoin riisisuklaa

Vesisateesta huolimatta ihanaa lauantaita! Jatketaan maailman helpoimmalla linjalla ;)

Kuten moni on ehkä hoksannutkin, sulatettuun suklaaseen voi laittaa mitä tahansa, ja lopputulos on lähes poikkeuksetta hyvä. Olen tehnyt riisisuklaakarkkeja Fazerin vaaleasta maitosuklaasta (se punainen) ja riisimuroista monta kertaa, mutta tällä kertaa halusin elää vaarallisesti ja kokeilla jotain muuta:

Rakastan kaikkea missä lukee salty caramel, joten kokeiluun lähti Fazerin levy toffeekrokantilla ja merisuolalla. Lisäksi Maraboun Japp, koska se tahma on ihanaa <3

Ohje on tälläkin kertaa simppeleistä simppelein: sulata suklaa ja heivaa riisimurot sekaan. Muroja maun mukaan, itse laitoin levylliseen suklaata ehkä kolme kourallista. Tällä määrällä lopputuloksesta ei tule ihan niin "karkeaa" kuin ns. oikeasta riisisuklaasta.

Koska tykkään kaikesta pienestä ja söpöstä, ostin tuollaisia ylimaallisen herttaisia karkki-/konvehtivuokia. Toki homma onnistuu myös muffinssivuokia käyttämällä, tai kuten isäntä ehdotti, laittamalla leivinpaperin päälle pieniä kasoja. Mut kun mie haluun niitä vuokia, että saa kivempia kuvia blogiin!

Tekeleet kylmään jähmettymään, ja voilá!

Arvovaltainen kahden hengen raati totesi toffeekrokantista ja Jappista, että molempi parempi. Näiden väliltä en siis osaa valita, mutta kyllä se vaalea maitosuklaa on tähän touhuun edelleen maailman parasta :)