Maailman hienoimmat kynnet + ARVONTA!

En tunnetusti pääse keulimaan pukeutumisellani tai monimutkaisilla kampauksillani ja olen nyt loman aikana jaksanut kammata naamani tasan kerran, mutta olen silti joissain asioissa ns. girly girl ja rakastan nättejä asioita. Jos rahaa olisi heiteltäväksi asti, en olisi taatusti poistattanut volumeripsiä viime syksynä, ja aina silloin tällöin innostun lakkaamaan kynsiäni hyvinkin säännöllisesti.

Joskus tuo kynsihomma on kuitenkin kiva viedä nextille levelille, ja se hetki oli tällä viikolla. Pääsin Kauneuskeskus/BSC Tittiksen tiloissa työskentelevän Marjo Mynttisen käsittelyyn, ja minulle loihdittiin omasta mielestäni hyvinkin vaatimattomasti sanoen täydelliset, maailman hienoimmat geelikynnet. Tapasin Marjon viime viikolla, jolloin varasimme käsittelylle ajan ja kävimme läpi haluan haluan haluaaannn -listani pääkohdat: turkoosia, koristeita, sopivasti blingiä.

Kynsiäni lähdettiin rakentamaan mm. tällaisin välinein.

Alkutilannehan oli suhteellisen perinteinen joojoo ihansama -kauden jälkeen:

Tavalliset nakkisormet semilyhyillä kynsillä ja hoitamattomilla kynsinauhoilla (hups).

Marjo aloitti työnsarkansa käsittelemällä kynsinauhani, viilaamalla kynsien pituudet pois ja viilaamalla kynsien pinnan karheaksi, jolloin geeli pysyy kynnellä paremmin. Lisäksi kynnet pyyhittiin puhdistusaineella, joka poisti viimeisetkin kosteudet kynsien päältä.

Sen jälkeen oli vuorossa rakennusurakan aloittaminen:

Kynnen alle kiinnitettiin muotti, jonka päälle tehtiin geelillä jatkeet.
Ensimmäisen käden jatkeet valmiina

Kun kaikkiin kynsiin oli saatu tehtyä ensimmäisellä geelillä jatkeet, rakennettiin toisella geelillä kynnen muoto ja ”materiaali”, josta viilaamalla ja muotoilemalla lähdettiin hakemaan haluttua lopputulosta.

Kahden geelin käsittelyn jälkeen: torakynnet odottamassa siistintää, lopullista muotoa ja pituutta.

Tämän jälkeen oli vuorossa huikea määrä viilaamista, puhdistamista, viilaamista, kiillottamista ja vähän lisää viilaamista. Kun kynsille oli löydetty haluttu olomuoto, piti vielä lukita vastaukset värin, koristeiden, kuvioiden ja blingin määrän suhteen. Käsittelyn olisi halutessaan voinut lopettaa myös ennen koristelua – Marjo tekee geelikynsiä siis myös naturellina. Tämän lisäksi voidaan tehdä yksiväriset kynnet, ranskalainen manikyyri tai enemmän koristellut versiot. Vaihtoehtona on myös luonnonkynnen vahvistus geelillä, jolloin kynsiin ei rakenneta jatkeita vaan nimensä mukaisesti vahvistetaan vain omaa kynttä geelillä.

Minä halusin tietysti kaikki mahdolliset koristelut – kun kerran tehdään, niin tehdään sitten kunnolla :) Useamman tunnin taituroinnin lopputulos näyttikin sitten tältä:

<3

Siis kuinka törkeän hienot voivat kynnet olla! Ihastelin käpäliäni pitkin matkaa, ja hihkuin säännöllisin väliajoin kuinka ihanat niistä tulee. Ja olin oikeassa – vajaan vuoden itsekseen treenanneena ja reilun puolen vuoden koulutuksen jälkeen tuo ihana nainen on taikuri jo nyt! Aivan huikeaa.

Vai mitä sanotte? Onhan tuossa nyt ihan hiuksenhieno ero:

Ennen ja jälkeen

Miten on - puraisiko geelikärpänen? Jos näin kävi, voin ilokseni kertoa teille ilouutisen: Marjo lupasi geelikynnet yhdelle onnekkaalle lukijalle! Voittaja saa itse valita, haluaako rakennekynnet jatkeilla vai geelivahvistuksen omalle kynnelle, ja tehdäänkö kynnet naturellina, yksivärisenä vai yhdellä vapaavalintaisella koristeella. Kynnen malliksi saa valita tavallisen talttapään tai mantelin kuten minulla.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikenttään, millaiset kynnet haluaisit itsellesi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.7. asti, ja arvon palkinnon maanantaina 18.7. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla, ja (etu)nimi/nimimerkki julkaistaan myös blogissani.

Mikäli haluat kommentoida vieraana, katso ohjeet kommentointiin Milkan blogista. Ilmoittamasi sähköpostiosoite tulee ainoastaan minun tietooni.

Jos et luota arpaonneesi ja haluat taata itsellesi kauniit kynnet, kannattaa hyödyntää Marjon vielä heinäkuun ajan voimassa oleva koulutushinnasto: rakennekynnet geelillä alk. 40€ ja luonnonkynnen vahvistus geelillä alk. 30€.

Ajanvaraus ja kyselyt Marjo p. 050 527 2272.

Kauneuskeskus/BSC Titti’s
Mikonkatu 12
50100 Mikkeli
Facebook: Kauneuskeskus Titti's

Onnea arvontaan!