Miniloma kuvina

Hyvää huomenta! Aijai kuulkaas, ihmisen pitäisi aina saada olla lomalla. No okei, ei ihan aina. Mutta pakko myöntää, että olen nauttinut kuluneista päivistä täysin siemauksin. Ei heräämistä herätyskelloon (vaan kissan huutokonserttiin), ei minuuttiaikatauluja, ei stressiä.

Kissimirrin takia pidemmät reissut ovat tällä hetkellä pannassa, mutta parin yön minilomalle uskalsimme karata. Reissu suuntautui Vantaan Flamingoon, jossa viihdyimme sunnuntaista tiistaihin. Tokihan sunnuntaina piti menomatkalla viedä ensimmäinen sata euroa jo Ikeaan... köh.

Kävin läpi kännykkäräpsyt, ja totesin niiden mahtuvan pääosin kolmen hashtagin alle.

#lifegoals:

Niin leveä sänky, että siihen mahtuu makaamaan poikittain <3
Aamupalalla suklaasuihkulähde.
Oma kylpyamme. Vaikka totesinkin kylvyn laskemisen olevan taitolaji: aivan liian kuumaa vettä piti jäähdytellä useampaan kertaan laskemalla jääkylmää tilalle.

#girlswhoeat:

Maanantain aamiainen...
Maanantain välipala... Okei, söin vain tuon gelato-annoksen, suklaakakusta huolehti seuralainen.
Maanantain myöhäinen lounas... Kuka syö kiinalaisessa ravintolassa mm. ranskalaisia ja nakkeja?
... ja tiistain aamiainen.

Toki tuonne sekaan mahtui myös Ikean lihapullat ja käynti Raxissa (köh), mutta kaikkea en muistanut kuvata. Voin kuitenkin kertoa, että nälkä ei varsinaisesti päässyt vaivaamaan :D

#kulutushysteria:

Stadiumin sovituskoppiin mennessä iskee aina vauhtisokeus... vain murto-osa lähti mukaan.

Seuraavaksi kuva-arvoitus, jonka ennätin jo Instagramiinkin postata. Arvatkaa, kumpi asukokonaisuus lähti kotiutukseen:

Hashtag #ilooklikesalad

Yleisön pyynnöstä huolimatta ja suureksi pettymykseksi tunnustan, että pokerinaama ei riittänyt ensimmäiseen asukokonaisuuteen - olin nauraa itseni tärviölle sovituskopissa. Olin jo päättänyt, että mikäli tuo toppikin olisi ollut kivan mallinen, olisin ostanut molemmat. Mutta siis pidettäväksi erikseen :D Tällä kertaa kassalle asti päätyivät näistä kahdesta kuitenkin vain nuo housut.

Instagramissa sain kuulla näyttäväni sammakolta, ja jo nuo pelkät housut kirvoittivat Fressin henkilökunnalta lisänimet viidakkonainen ja Green Hornet. Että mikäs tässä, matka epäsoveliaan värikkäiden trikoiden kanssa jatkuu.

Reissun tuliaisina pari t-paitaa, treenitoppi, treenihousut, hävyttömän edullinen takki, kynsitarroja, Happoradion cd, pari kirjaa, Sensain puhdistusliina ja hiushärpätin.

Vallan mukava reissu oli siis se, vaikka kulutettua rahaa en uskallakaan näin jälkikäteen ynnäillä. Mukava oli myös palata kotiin, ja olenkin jo ehtinyt mm. käydä taas bodyjam+bodycombat -yhdistelmässä sekä raikota vaatehuoneen. Kummasti tuli hyllyille tilaa, kun kierrätykseen/roskiin/kirppisläjään lähti jätesäkillinen/muovikassillinen/2 isoa Ikea-kassillista tavaraa. Eikä hommaa tarvinnut tehdä edes yksin:

Arvon majesteetin uusi lempipaikka <3

Tänään käyn vielä moikkailemassa perhettä Keski-Suomessa, ja huomisesta lauantaihin saan nauttia omasta laatuseurastani isännän karatessa työporukan risteilylle.

Aurinkoista loppuviikkoa!