Mukavuuksia

Writer's block. Tyhjän paperin syndrooma ja mitä näitä nyt on. Viimeisimmät postaukset ovat olleet niin raskaasta aiheesta, että sellaisen jälkeen on vaikea ns. bounce back. Mutta yritetään kuitenkin. Vaikka asiaa käsittelenkin taustalla ja takaraivossa jatkuvasti, en halua tehdä tästä pelkkää surutyöblogia. Oman elämäni on kuitenkin jatkuttava, joten kaivellaanpa tähän väliin asioita, jotka ovat syystä tai toisesta ilahduttaneet viime päivinä.

  • Norppalive on taas täällä! Viime vuonna seurasin liveä päivittäin, ja onnistuinkin bongaamaan valloittavan köllöttelijän moneen otteeseen. Jotenkin todella sympaattinen ja samaistuttava otus <3
  • Pekka Pouta. Mitä tähän nyt voi edes sanoa :D Mikseivät kaikki sääennusteet voisi olla tällaisia... aivan loistava.
  • Ihanan Saijan kanssa suunniteltu tyttöjen reissu. Viimeksi käytiin Tallinnassa, ja sinne taidamme suunnata taas elokuussa. Tällä kertaa tosin 22h ei riitä mihinkään, vaan ajattelimme ottaa kertarysäyksellä hotellin pariksi yöksi. Fun fact: sain tuhottua 2 viimeistä siideriä viime heinäkuussa ostetusta siiderilavasta vappuviikonloppuna. Eivät ihan ennättäneet mennä vanhaksi :)
  • Nyt, kun stressileveleille on ennustettavissa suhteellisen roimaa laskua, ajattelin käynnistellä painonpudotusprojektia. Tavoite on suhteellisen kunnianhimoinen ja voi viedä esim. vuoden, mutta mikäs kiire tässä. Olen myös valmis tinkimään tavoitelukemista; sinänsä on aivan sama, painanko 70 vai 79 kiloa, kunhan olo on hyvä ja energinen. Tällä hetkellä se ei sitä ole, joten jotain tarttis tehrä. En määrittele itseäni vaakalukeman kautta enkä laita elämääni pauselle projektin ajaksi, mutta tässä nykyisessä olomuodossa en halua enää olla.
  • Hiukseni ovat ottaneet jonkinlaisen kasvupyrähdyksen, ja niiden + lisääntyneen valon yhteisvaikutuksella saa loihdittua tällaisia tekotaiteellisia kuvatuksia:

Kolmentoista metrin juurikasvu tosin ahdistaa sen verran, että maanantaille on varattu taas tukkatohtorointiaika.

  • Ja niin, ehkäpä voin tässä vaiheessa jo paljastaa syyn kaikille ärsyttäville deadline-vihjailuilleni. Kaakon Viestintä alkoi 3.5. julkaista uutta Keskiviikko-lehteä, jonka hyvinvointi ja ruoka -osioon pyydettiin kirjoittajiksi muutamaa starboxilaista. Yours truly on yksi heistä. Ihan tähtijournalistia minusta ei taida vielä saada, mutta joka kolmas viikko jorinoitani on mahdollista lukea myös printattuna. Alkaen ensi viikon keskiviikosta. Jei :) (Tämä muuten tuntuu ratkaisseen myös ikuisuusongelmani siitä, mihin lokeroon itseni ja jaaritteluni työntäisin. Olen siis ilmeisesti hyvinvointibloggaaja. Oh the pressure.)