Puhelinkuvia eli #oivalluksiahaaste

Bongasin mainiosta Onnenpäivä-blogista hauskan haasteen, jonka pointtina on tyhjentää puhelimesta syystä tai toisesta blogiin/muuhun kanavaan päätymättömiä otoksia muutaman saatesanan kera. Omista kuvistani muutama päätyi instagramiin, mutta koska blogissa näitä ei ole vielä sen suuremmin esitelty/selitelty, näillä mennään.

1. Lorttonarupaidan narut. Kuvailin muutama viikko sitten ostamiani ihmisvaatteita blogipostausta varten, mutta tämä kuva ei päätynyt julkaistavien listalle. Paidan yksityiskohta on kuitenkin hauska, ja tykkään hiusteni väristä tässä kuvassa erityisen paljon.

2. Olimme pari viikonloppua takaperin talonvahteina miehen vanhempien kotona, ja anoppi oli jättänyt minua odottamaan uudet villasukat. Taustalla näkyvä sähköpatteri hönki lämpöä - minä nautin, isäntä hikoili.

3. Samaisella reissulla kävimme savonlinnalaisessa Herkkupekka-kahvilassa. Koska aikuinen nainen tarvitsee ravitsevan ja monipuolisen välipalan, valitsin suklaacookien ja värjättyä esanssivettä. Toinen keksi jäi miehen syötäväksi.

4. Rakastakin rakkaampi kissavanhus-Minni, jota voisin kuvata aina vain. Karvahanuri alkaa olla jo siinä iässä, että sydämeen hiipii hirveä pelko joka kerta, kun kotiin tullessa vastassa onkin tyhjä eteinen huutomaukukonsertin sijaan. Tähän mennessä kiffimilli on kuitenkin löytynyt nukkumasta - ei vain ole kuullut oven käyvän.

5. Löysin alkusyksyllä Cubuksesta ihan huikean kivan takin, joka muistuttaa ihmisvaatetta mutta on silti tarpeeksi rento tällaiselle farkkutyypille. Tennarit kaipaisivat pesua ja peili pölynpyyhintää.

6. Syön harvoin hampurilaisia, ja yleensä haluan hese-/mäkkimättöjen sijaan koota ne itse kotona. Jättikokoinen sämpylä, salaatti, paneroitu kanapihvi, cheddarjuusto, kananmuna, pekoni ja pari erilaista soosia aiheuttavat totaalisen mouthgasmin, nam <3

7. Viikko sitten kävin ystäväiseni kanssa Wilhelmissä kuuntelemassa Ali Elkharamia ja bilebändi Komiaa. Ali on jo vanha tuttavuus ja aina yhtä hyvä, ja basisti-laulaja Tapani Kangas (vas.) esiintyi heinäkuussa Baltic Queenilla. Törkiän lahjakkaita ja hauskoja kavereita, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan tilaisuuden tullen. (P.S. S-ryhmälle iso kasa risuja siitä, että tapahtumasta ei liiemmin huudeltu missään (yhtä fb-tapahtumaa ei lasketa). Ilmainen vinkki: porukkaa saattaisi tulla paikalle enemmän, jos kertoisitte tapahtumasta jollekin...)

8. Viime viikonloppuna pyörähdimme moikkailemassa vanhempiani ja pikkuveljeäni, ja olin mm. velloksen apuna/makutuomarina vaateostoksilla. Mielikuvani halpismyymälän valikoimasta koki muutoksen positiivisempaan suuntaan.

9. Sunnuntaisin meidän residenssissä on mealprep-päivä, jolloin valmistuvat pääsääntöisesti koko viikon työeväät ja alkuviikon iltaruuat. Ma-ke työlounaaksi väsäsin kanakeittoa ensimmäistä kertaa elämässäni, ja olin tuotoksesta niin ylpeä, että se piti ikuistaa. Lämmitettynä koostumus oli semipuuromainen (enemmän nestettä ensi kerralla), mutta maku oli oikein bueno. Jäänee ruokalistalle myös jatkossa.

Millaisia räpsyjä teidän luurinne kätkevät? Alkuperäinen haaste löytyy Ninan verkkareissa -blogista:

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste

Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste