Superhelppo lauantaimättö: Nachopelti

Meillä kotona on muutamaan otteeseen puhuttu, että vois vaikka joskus laittaa nachoja uuniin ja siihen jotain. Toteutuksen asteelle ei ole koskaan päästy, mutta viikko sitten työkaveri kertoi käyneensä toisen työkaverin luona syömässä. Oli tehnyt nachopellin, ja kävin ensin mainitun työkaverin mukana kaupassa hänen ostaessaan tarvikkeita, koska pakkosaada. Tästä heräsi niin joo, se on noin helppoa -ajatus itsellekin, ja tämän päivän iltaruoaksi loihdittiin kyseistä herkkua. Ja on muuten HYVÄÄ.

Ko. ruoan hienoushan on siinä, että sinne pellille (tai tässä tapauksessa lasivuokaan) voi laittaa ihan mitä mieleen juolahtaa. Täällä mentiin perinteisellä jauhelihalinjalla, mutta käytännössähän vain mielikuvitus on rajana.

Valmis tuotos

Väkersin jauhelihasta, paprikasta ja creme fraichesta kastikkeen, jonka maustoin tacomausteseoksella. Nachoja pellille, kastike perään, ja juustoraastetta päälle. Meillä asuvan miehen osuuteen laitettiin myös jalapenoja ja salsaa.

Ja eikun ääntä kohti :)

Helppoa, nopeaa ja ihan tolkuttoman hyvää. Ja kun vahingossa osasin syödä kohtuullisen määrän, ähkykin loistaa poissaolollaan :) Jää kyllä tämän talouden viikonloppumättö-ruokalistalle yhdeksi potentiaaliseksi vaihtoehdoksi. Nam!