Turpaan tälle päivälle

Pohdiskelin tovi sitten, voiko paksureisinen pukeutua shortseihin. Totesin jo silloin että voi, mutta en silti ole pukeutunut postauksessa nähtyihin shortseihin enää toistamiseen. Reisien ympärysmitasta olen jo päässyt yli, mutta vihaan sitä, kun joudun kesken jumppatunnin nykimään housuja ylös, alas tai sivulle. Ko. housunkuvatukset tarttuivat kiinni ihoon ja rullautuivat ylös, joten ei jatkoon.

Olen ehtinyt ihailla combatin vetäjän housuvalintoja useaan otteeseen, ja viikko sitten kävin lopulta kysymässä, että mistä noita oikein saa. Mikkeliläiset liikkeet (ja vähän muutkin) tuntuvat olevan siinä uskossa, että mitä enemmän reittä, sen parempi. Joissain tapauksissa näin varmasti onkin, mutta entä me, jotka haluaisimme shortseihimmekin vähän enemmän lahjetta? Vaikka vähän löysempää mallia? Että ei tarvitsisi näyttää siltä, kuin olisi unohtanut laittaa housut kalsareiden päälle?

Sain koordinaatit ohjaajan käyttämille shortseille, ja jostain kohtalon oikusta siellä oli jäljellä vain omaa kokoani. Ja olivat vielä alennuksessa.

Siinä ne ny o <3

Kokoa pienemmätkin olisivat menneet, mutta eivätpähän ainakaan purista. Sen verran on kuitenkin lahkeissa tilaa, että jalat yhdessä seisten vaatekappale näyttää enemmän hameelta. Mutta ei anneta sen hidastaa; shortsit pääsevät tosikoitokseen jo vajaan tunnin päästä.

Shortsien vyötärönauhan sisäpuolelta löytyi muuten hauska yllätys:

En juurikaan perusta päälleliimatuista ja teennäisistä tsemppilauseista vaatetuksessa, mutta tämä hymyilytti kovasti. Kyllä nyt kelpaa hutkia ja potkia :)