Viikon parhaat - semisarkasmi-edition

Myönnän auliisti, että case jalkojen infektio on vaikuttanut koko viikon mielialaan melko ratkaisevasti. Olen ollut ärsyttävä, pikkumainen, turhautunut, kettuuntunut ja muutenkin varmaan todella loistavaa seuraa. Olotila ja sitä myötä myös mieliala on kuitenkin onneksi jo helpottanut, sillä keskiviikkona saatu asianmukainen kohtelu ensiapupäivystyksessä näyttäisi muuttaneen kurssin selvemmille vesille.

Koska suurimmalla osalla pilvistä on se kuuluista hopeareunus, etsitäänpä tästäkin viikosta jotain positiivista:

1. Kenkien shoppailu ei koskaan ole ollut näin helppoa ja lompakkoystävällistä.

15 kenkäparia vähän yli 2€

2. Viikon alusvaatteet on voinut valita tyyliin hei nää on kivat, eikä hei nää ei rullaudu jumpassa tai salilla. Koska mihinkään jumppaan tai salille ei pääse kuitenkaan.

3. Perinteinen kesäflunssantynkä alkoi pari päivää sitten, ja flunssassahan ei treenata. Mutta nyt harmittaa vähemmän, koska mihinkään jumppaan tai salille ei pääse kuitenkaan.

4. Kasvattaa mukavasti luonnetta, kun jo valmiiksi kettumaisella viikolla lempifarkuista pettää kangas ja pääsee shoppailemaan uusia. (Onneksi on olemassa työkavereiden suositukset, jolloin prosessin saa hoidettua tyyliin "myymälään - nimettyjen pöksyjen luo - kolme eri väriä sovituskoppiin - joo ihan ok - kahden parin kanssa kassalle - ulos". Kesto n. 15 minuuttia.)

5. Hieronnat sotkevat yleensä treeniaikatauluja, koska lihasten ja ihon kosketusarkuus parina seuraavana päivänä. Tällä viikolla eivät sotkeneet, sillä mihinkään jumppaan tai salille ei pääse kuitenkaan.

Sanoinko jo, että en päässyt jumppaan tai salille? Nooooh, lepo kasvattaa lihasta, joten flunssan mentyä ohi en varmaan mahdu enää muskeleineni kulkemaan ovista.

No joo :) Jos jätetään sarkasmi pois, niin huomenna on tiedossa hääjuhla, johon kaikkien odotusten vastaisesti pystyn ehkä sittenkin laittamaan jotkut muut kengät kuin crocsit, kumpparit tai roskapussit. Ja löysin kivan mekon. Ja osaan tehdä pantakampauksen.

Mukavaa ja sarkasmivapaata viikonloppua!