Viikonloppufiilistelyjä kuvina

Heipparallaa. Mikkelissä on sadellut tänään vettä, mutta Savonlinnassa oli eilen kaunis, aurinkoinen ja lämmin päivä. Vietimme isännän kanssa yhden yön anoppilassa kissa- ja talonvahtina, ja roudasin myös kamerani reissuun mukaan. Minullahan on aloittelijalle oikein näppärästi sopiva Canonin EOS 1300D, jolla en osaa tehdä vielä juuri mitään, mutta olen kausittain kovinkin innokas kokeilemaan. Mitään taidepläjäyksiä kuvani eivät ole, mutta muutama ooh, mitähän tästä tapahtuu -räpsy muistikortille kuitenkin tallentui. Kuvasin lähinnä kukkia ja kissaa.

Kissaa, jonka suurinta hupia on kieriä auringon lämmittämässä hiekassa. Huoh.
Tähtisilmä, uusi lempparini. Näitä löytyy siis meidänkin kuistiltamme.
Anoppilan huvimaja.

Täytyy siis todeta, että ihan peruskauniita kuvia tuolla kameralla saa, vaikka vähän kädetön käyttäjä onkin. Valokuvauskurssia voisi harkita vakavasti, ja haaveilenkin jo objektiivista, jolla saisi kuvattua esim. joutsenia.

Savonlinnan torilla oli nyt viikonloppuna Street Food Fiesta, joten pitihän nekin kojut käydä ihmettelemässä läpi. Kamera tosin jäi silloin anoppilaan, mutta puhelin kulkee aina mukana:

Kojuja kojun perään. Naureskelinkin, että olisi näköjään pitänyt varata koko päivä aikaa kiertelyyn ja syödä jokaisesta jotain. Näin muun muassa suklaasta tehtyjä korkokenkiä. Erityisesti mieltä lämmitti kuitenkin kahden kaveruksen minimaalisen kokoinen koppero, josta myytiin tällaisia:

Sipsejä mukissa! Nerokasta. Herkkumuki maksoi 4 euroa, ja päälle sai valitsemansa kastikkeen (tietysti valkosipuli). Vaan kun eivät pidä nälkää koko päivää, niin iltapalaksi tehtiin vielä pizzaa:

Välähtipä tuossa mieleeni, että jos instatiliäni seuraa, niin päällimmäinen ajatus voi herkästi olla ihmekös tuo, että olet lihava. Mutta puolustaudun sillä, että elelen jotakuinkin 80-20-säännön mukaan, ja kuvaan syömisistäni ehkä sen 20%. Kanafileet ja jauhelihakeitot eivät kiinnosta ketään, mutta #fitnessfood -tägätyt sipsit mukissa saavat aikaan tykkäysryöpyn :)

Siinäpä niitä. Ensi viikonloppuna saan maailman parhaan Saijan yökylään, sillä päätimme, että koskaan ei voi olla liian vanha pyjamapartyihin. #fitnessfood-kuvia siis todennäköisesti luvassa lisää. Ja alkaapa perjantaina muuten kesän ensimmäinen lomapätkäkin! Hymyilyttää pelkkä ajatus jo nyt, joten perjantaina lienen sen näköinen, kuin olisin nukkunut henkari suussa.

Aurinkoista alkuviikkoa, oli keli mikä hyvänsä!