Mustila Arboretumissa

Kouvolan Elimäellä sijaitseva Mustila Arboretum on käymisen arvoinen  kohde muulloinkin kuin alppiruusujen ja atsaleojen kukinta-aikaan. Itse asiassa kun kukat eivät ole viemässä kaikkea huomiota, kiinnittää automaattisesti enemmän huomiota puulajipuiston puihin ja vehreyteen. Yllättäen en osannut taaskaan päättää mitä kuvia julkaisisin, joten näitä on nyt taas aika paljon. 25 jos oikein laskin. Siksipä jätänkin nyt tekstit vähemmälle, ettei tästä tule kilometrin pituista romaania.

Heti aluksi piti tietenkin saada vähän energiaa, jotta jaksaa kävellä ja kuvailla. Oli muuten hyvä porkkanakakku!
Ihan ilman kukkia ei tarvinnut kuitenkaan olla, sillä luonnonkukat kukkivat kauniisti teiden varsilla.
Reitit kulkevat niin isompia teitä kuin pienempiä polkujakin pitkin.
Mustikoitakin näkyi jo!
 Siellä täällä metsää on myös kivoja penkkejä.
 Siitä onkin aikaa, kun viimeksi pääsin tätä douglaskuusta halaamaan. Puiden halailu on muuten kivaa, kannattaa kokeilla! ;)

Ihana metsä! Vaikka totuuden nimissä täytyy sanoa, että ei siellä kävely pelkkää nautintoa ollut. Meitä nimittäin lähenteli muutama erittäin ärhäkkä paarma, jotka eivät ottaneet eitä todesta ja seurasivat pitkän matkaa​. Hyttysetkin jäivät niille toiseksi ärsyttävyystilastoissa. Sen sijaan, huolimatta lämpimästä sunnuntaipäivästä, ihmisiä ei juurikaan ollut, joten aika rauhassa sai olla. Hyvä niin!