KARDASHIAN SAAPUU MEILLE!! :)

Moikka moiiiii! :)

Nyt voin ilokseni ilmoittaa, että Kardashian tuotteet saapuvat viimein myös MIKKELIIN!! Kardashian hiustenhoitotuotteet saapuvat toukokuun aikana meille Mikkelin LADYLINELLE, sekä HENNISIIN! Kesäkuun aikana ihanat Ladyline asiakkaat saavat nämä laatutuotteet käyttöönsä! Aivan mahtavaa, eikö? Mikkelin Ladylinen asiakkaat saavat nämä laatutuotteet käyttöönsä, ja mikä parasta..he pääsevät ostamaan mielituotteensa meillä testattuaan suoraan Hennis kampaamosta :)!

www.ladyline.fi/Mikkeli Ps.Toukokuun ilmainen liittyminen 0€ :) Käy tsekkaa verkkokaupan tarjoamat jäsenyydet! :)

 

www.hennis.fi

Ja nyt hieman näistä loistotuotteista;

Kardashian Sarja sisältää takuuvarmasti toimivat, hoitavat ja syväkosteuttavat, myös hennolle suomalaiselle hiukselle erinomaisesti sopivat hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, sekä harjat ja laitteet. Kaikissa hoito- ja muotoilutuotteissa on käytetty antioksidanttista ja hoitavaa Black Seed Oil -mustakuminaöljyä, joka on aivan mielettömän kevyt, hiukset pehmeäksi tekevä öljy. ‪#‎kardashianbeautyhairfinland‬

Tuotteita on todella paljon erilaisia, löytyy kammoista hiustensuoristajaan.. Innolla odotan mitä meidän Ladylinen asiakkaat saavat käyttöön ja mitä Hennis saa myyntiin. Nämä tuotteet todella viedään käsistä, joten nopeat syövät hitaat :)

#kardashianbeautyhairfinland Saatavilla pian Hennisistä! :) www.hennis.fi

Itse olen päässyt kokeilemaan vasta hiustenhoitoöljyä, ja oli äääärimmäisen hyvä! Itsellä vaalea ja hauras hius, joten vaatii syväkosteutusta! 

Nyt odottelen, milloin posti pärähtää ja saadaan meidän Ladylinen jäsenille tuotteita testaukseen :)

Aurinkoista päivää kaikille!

 

-Nina