Kuka minä olen?

Moikka kaikille,

Ja ihanaa alkanutta aurinkoista kevättä :)

Kerronpa alkuun hieman itsestäni,jotta pääsette hieman kartalle kuka täällä blogia alkaa kirjoittamaan.

Kuva: Jaana Komulainen http://byjaanak.blogspot.fi/ Vaatteet: www.ingashop.fi

Täällä kirjoittelee kohta 32-vuotias liikuntaneuvoja Mikkelistä. Valmistuin liikuntaveuvojaksi vuonna 2008 Tanhuvaaran urheiluopistosta. Perheeseeni kuuluu 4-vuotias poika,aviomies ja taitaa muutama kissakin olla siunaantunut ;). Arkisin toimin palveluneuvojana LadyLine liikuntakeskuksessa ja illat kuluukin luonnollisesti treenatessa ja perheen kesken touhutessa.Suurimpana intohimona voisin mainita, luonnossa juoksemisen. Tiet ovat sulia,ja luonto alkaa vihertää.. ei voisi parempaa terapiaa työpäivän jälkeen olla. Viikonloppuisin työskentelen  Pr-tehtävissä eripuolella Suomea niin paljon kuin vain aika antaa myöten,joka tuntuukin nyt olevan melko kortilla.

Paljon on erilaisia töitä elämän varrella siunaantunut,minkä koenkin olevan eräänlainen rikkaus.Jos joku mieleenpainuvimmista työtehtävistä tulisi mainita,niin kameran toisella puolella olemisen eli,mainoskuvaukset joita muutamille yrityksille on ollut ilo saada tehdä.Jokainen kuvaus on ollut mieleenpainuva ja erilainen.Toivonkin,että joskus saisin tehdä niitä enemmänkin..vai tuleeko jo ikä vastaan?;)

Kerron blogissani myöhemmin lisää enemmän kuvauksista ja lukuisista työtehtävistä,joissa olen saanut olla mukana,ja mitä kaikkea ne ovat itselleni suoneet.

Keväällä lenkkeillen :)

Mitä blogini tulee pitämään sisällään?

Käsittelen blogissani paljon itselleni tärkeitä aiheita,päällimmäisenä liikunta ja hyvinvointi. Olen urheillut lähes koko ikäni. Pääpaino tällähetkellä kuntosalilla treenaillen ja ryhmäliikuntatunneilla käyden.Rakastan liikkumista ja muiden liikuttamista ylikaiken. Koen saavani siitä jotain,mitä en välttämättä normaaliarjesta samanlailla saisi. Päällimmäisenä kuitenkin,onnistumisen tunnetta muille,kun saavutat heidän päämääränsä,saat heille hyvää oloa ja näet sen ilon ja onnistumisentunteen heidän kasvoilta..SE ON PARASTA, ja se palkitsee sinut.                               

Vasta viimeisen 4 vuoden aikana,olen kiinnittänyt paljon huomiota myös omaan ruokavaliooni ja hyvinvointiin. Kun syön hyvin ja terveellisesti,niin voin myös hyvin,niin kehon kuin mielen puolesta. Harmi,että sitä herää joskus vain liian myöhään. Tosin parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Terveellistä välipalaa! Avokadoa,rahkaa,banaania & sitruunavettä :)

Se,että pidän huolta hyvinvoinnistani,niin en voi väittää,ettenkö seuraisi muotia ja kauneutta ja välillä ehkä liiankin kanssa. Toisin sanoen olen osittain myös shopholic,jos sitä nimitystä voi käyttää? Rakastan vaatteita.Kukapa meistä ei rakastaisi kauniita vaatteita? Voisin jopa vannoa,että meitä on monia samassa junassa ;).

Jatkoa ajatellen,tulen pitämään jatkossa monia blogipostauksia myös kosmetiikasta,muodista,ihonhoito,- & hyvinvointituotteista joita käytän.Aion jatkossa arpoa blogini lukijoiden kesken kauneudenhoitotuotteita,lahjakortteja,ravinteita,joista blogipostauksenikin osittain koostuu.Saattaahan sitä välillä eksyä blogin aiheista poikkeaviakin tekstejä sekaan :).  Minulta voi myös kysyä,mitä mieleen juolahtaa ilman sen suurempia ajattelemuksia. Pyrin tuomaan paljon vinkkejä liittyen myös urheiluun,omaan treenaamiseeni ja oman kunnon ylläpitämiseen. Toivonkin blogini tuovan paljon vinkkejä myös teille lukijoille.

Ehkäpä tässä oli osittain ne tärkeimmät itsestäni, ja siitä mitä blogini tulee pitämään sisällään. Toivottavasti jaksatte lukea blogiani, ja kiitos niille jotka jo innolla lukevat ;).

Ihanaa kevättä ja tulevaa kesää rakkaat lukijat! Mäpäs taidan poiketa taas happihypylle ulkoilmaan :)

Aurinkoa,valoa,ulkoilmaa & hyvää mieltä <3

Kevätjäällä on kaunista! Siellä mieli lepää pitkän työpäivän jälkeen :)