Sneak peek :)

Moikka piiitkästä aikaa!:) Ainakin musta tuntuu siltä..

Nyt on ollut niin kiirettä, että ei ole ehtinyt edes blogia päivittämään, mutta nyt sitten lupaan laittaa rytinällä kuulumisia ja mitä on tullut touhuiltua tässä muutaman viikon. Nyt on kaksi viikkoa mennyt erinlaisten Pr-työtehtävien parissa, ja viime perjantaina olin savonlinnassa kuvauksissa, josta lupasinkin teille sitten kuvakollaasia laittaa.. Ennenkuin kuvat ensivkolla minulle tulevat, niin halusin hieman avata, missä olin ja mitä tehtiin..

Perjantai aamuna kello soi aamulla 06:00, ja oli aika lähteä kohti meikkiä ja kampausta. Samalla viikolla oli minulle valmiiksi laitettu jo Fakebake suihkurusketus,värjätty ja siistitty kulmat.Joten oli ihanaa, kun ei tarvinnut aamulla kuin nousta ylös, pyyhkäistä kasvot ja lähteä "valmiiseen pöytään". Paikalle saavuin Mikkelin Henni's liikkeeseen, Henna siellä jo hääräili ja nakkasi minulle aamukahvit pöytään ja sain vain istahtaa nauttimaan, kun Henna alkoi loihtimaan minua "elävien kirjoihin" ;). tarkoituksena oli laittaa tumma smoky eye meikki, ja kevyet nudet huulet. Oli aivan mahtavaa saada niin upea meikki, jota ei itse kyllä osaisi koskaan tehdä. Sellaisen käsittelyn kun saisikin joka aamu :D. Meikki saatiin valmiiksi ja kello näytti 7:45. Oli kampauksen vuoro, jonka Heidi minulle vuorostaan loihti. Suunnittelimme jo etukäteen, että kampaus saisi olla pitkä ponnari, jota tupeerataan hieman päältä. Ei mitään överiä, koska sporttivaatekuvaukset olivat edessä. Kampauksesta tuli tyylikäs ja huoliteltu. Kiitos näistä Hennalle & Heidille, pidin luukista todella paljon.(Pahoittelen hieman rakeista kuvaa,tarkemmat saatte ensivkolla)

Meikki: Henna Rautiainen/Hennis Mikkeli Kampaus: Heidi Laurikainen/Hennis Mikkeli

Puoli yhdeksän aikaan aamulla lähdin ajamaan kohti Savonlinnaa. Kuulin, että kuvaukset pidettäisiin urheilukentällä. Tiesin jo etukäteen, että mitään "perus" salikuvia ei oteta, vaan haetaan jotakin erilaista. Toki, otin senkin uudenlaisena haasteena, koska yleensä on kuvattu saliolosuhteissa tai muualla. Saavuin paikalle, tapasin Jaana Komulaisen, joka toimi kuvaajanani. Jaana on otattanut minusta aiemminkin kuvia Inga Fashionin vaatteissa (Blogissa niitä näytillä). Otettiin kamat kasaan, ja suunnattiin urheilukentälle. Oli sateinen keli, ja kuvattiin sitten urheilukentän katoksen alla.. (onneksi sellainen oli :D ). Sporttivaatteet Inga fashionin omistaja Henna olikin jo katsonut valmiiksi. Sporttivaatteet oli aivan ihania.Materiaali oli niin hyvä, että istuu kyllä jokaiselle!

Kuvaukset saatiin käyntiin, kylmyydestä ja sateesta huolimatta.. vaikkakin meni loppuilta peiton alla värjötellen. Innolla lopputuloksia odotan. Tässä muutama "sneak peek" millaista on odotettavissa. Voit käydä tutustumassa vaatteisiin osoitteessa www.ingashop.fi & Hennisin palveluihin ja tuotteisiin www.hennis.fi (Verkkokaupasta löytyy myös Fakebake itseruskettavat,joita suosittelen lämpimästi jokaiselle)

Vaatteet: www.ingashop.fi Tritanium

 

Kuva: Jaana Komulainen http://jaanakomulainen.wix.com/photography Vaatteet: www.ingashop.fi Tritanium

Ensivkolla avataan kuvauksia enemmän kuvien merkeissä :)

Ihanaa sunnuntaita :)

 

-Nina