Sport - New way of living?

Moikka,

On taas aika päivitellä kuulumisia ja vähän tarinaa teille. Haluaisinkin tälläkertaa tuoda teille tarinaa siitä, miten liikunta ja urheilu ylipäänsä kuuluu elämääni, ja kauanko olen "tälläistä" ihanaa liikunnallista elämää elänyt.

Kaikki alkoi jo hyvin pienestä alkaen. Äitini oli kova urheilemaan, joten vietti urheilun pariin oli itsellänikin selvä. Pienestä pitäen kolusin läpi kuuluisat "hippokisat", josta saikin mitalin aina suoraan kouraan ja sai aina tuntea olevansa VOITTAJA, vaikka niin ei tietenkään aina todellisuudessa ollut. Alkuun sitä havitteli aina voittoa, lajissa kuin lajissa. Myöhemmin, kuvioihin tuli "ikärit", kilpailut joissa sitten kilpailtiin jo urakalla. Vahvuutena oli silloin pikajuoksu ja korkeushyppy.. Aikaa kului eteenpäin, ikärit jäi ja äitii tutustutti minut kuntosalin saloihin. Olin todella todella laiha ylä-asteella, jonka vuoksi kiusaamistakin paljon silloin tapahtui. Hullua eikö? Söin ja söin ja söin...mutta en vain lihonnut. Se oli rankkaa silloin, kun tuollaisestakin asiasta jopa kiusattiin. Eräänä päivänä päätin lähteä kuntosalille äidin kanssa, ja sille tielle jäin.. Siitä tuli intohimo, jopa tietyssä vaiheessa pakkomielle, johon liittyi myös sitten ravinnon tarkkailukin. Ehkä hieman arkaluontoistakin kerrottavaa, mutta kuntoilu meni siihen pisteeseen, että kuntoiltiin jo "heti pätkiksen syömisen jälkeen", että saatiin poltettua kalorit. Minäkuva oli silloin täysin väärä. Jossain vaiheessa tapahtui se, mitä pelkäsinkin.. kroppa paloi loppuun. Kyseinen seikka, muutti ajatusmaailmani täysin. Voisin sanoa, että tajusin.... mun oli aika herätä.. ja niin heräsinkin. Jatkoin kyllä kuntosalia ja lenkkeilyä entiseen tahtiin, mutta opin nauttimaan siitä täysin eritavalla kuin aiemmin. Aloin syödä muutakin kuin salaattia ja maustamatonta kanaa.. ja se näkyi kropassani, hyvällä tavalla. Ravinnon ja uuden katsomuksen myötä oma minäkuvakin parantui. Onneksi se tapahtui ajoissa.

Nykyään toimin palveluneuvojana Mikkelin Ladylinella, eli työskentelen juuri siellä missä olen aikoinani ajatellut haluavanikin työskennellä. Pääsen tapaamaan paljon erilaisia ihmisiä työssäni. On ihanaa nähdä ihmisiä, jotka kokee myös liikunnan tuovan iloa, hyvää mieltä ja ennenkaikkea ne terveydelliset hyödyt mitä se liikunta antaa. Se riittää, kun astun Ladylle aamulla töihin, toivotan salijumppajille hyvää huomenta, ja saan iloisen hymyn takaisin. Jo se kertoo, että minä olen oikeassa paikassa.

Liikunta on se mistä mä nautin, täydestä sydämestä. Mottoni muillekin on, "koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa."

Kuva: Linda sarpi Paikka: LadyLine/Mikkeli
Kuva: Linda Sarpi Paikka: Ladyline/Mikkeli

Tällähetkellä, syön hyvin ja liikun monipuolisesti ja aion jatkossakin näin jatkaa. Kaikista parasta olisi, jos pääsisin tuomaan teille muillekin liikunnan iloa. Joten jos olet edes miettinyt liikunnan aloittamista, niin tule rohkeasti nykäisemään hihasta. Aloitetaan se yhdessä.

Loppuun haluaisin lisätä... toivottavasti tekstini ei "järkyttänyt" ketään vaan lähinnä toivon ymmärrystä kaikinpuolin ja että tekstini toi ajattelemisen aihetta..vaikkakin näin lyhyesti.Tämä saattoi olla hieman arkaluontoistakin kerrottavaa, mutta jotenkin koin sen helpottavaksi tuoda esille kirjoituksen muodossa.

Toki tähänkin tekstiin liittyen, haluankin suorittaa taas arvonnan... :)

Kaikkien blogintekstin kommentoijien kesken arvon Mikkelin Ladylinelle:

  • 1kk ilmaisen jäsenyyden
  • 2kk ilmaisen jäsenyyden &
  • 3kk ilmaisen jäsenyyden

 

Mitäs sanotte? Olisko tästä hyvä aloittaa? :)

Arvonta koskee vain uusia asiakkaita, ja palkinto on henkilökohtainen

LIIKKUMISEN ILOA KAIKILLE :) Nautitaan :)

 

-Nina

 

  •