Rauhaisaa Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Niin ne viikot sujahtelee ohitse. Syksyn lukukausi on ohitse. Työt on ohi, alkoi muutaman päivän loma. Moni asia on ohi ja taas alkaa uusia alkuja monella tapaa. Meillä alkaa taas keväällä uudet opinnot, odotan niitä innolla, eritoten Esimiesviestintää. Syksystä on jäänyt paljon erilaisia oivalluksia reppuun matkaa varten. Moni viisaus vielä elää ja hakee paikkaansa kokonaisuudessa. 

Valitettavasti keittiö remontti edelleen jatkuu, tosin voi olla, että "Jouluksi kotiin" onnistuisi. Olemme jännän äärellä. :D Mutta silti on sellainen ihana rauha laskeutunut itselleni. Moni asia päättyy pikku hiljaa ja moni asia alkaa muuntua uudeksi. Itsellä on kiitosten aika, pohtia ja reflektoida koko vuotta. Mitä olenkaan saanut ja antanut tänä vuonna. Miten haluan ensi vuoden muotoutuvan. Ns tilinpäätös tästä vuodesta ja uuden suunnitelman luominen. 

Mutta nyt on aika rauhoittua, vetää henkeä ja levätä. Rentoutuja ja nautiskella upeista ruoista (jota todennäköisesti teemme jopa omassa keittiössä) ja rakkaitteni seurasta. 

Ohessa teille mieltä rentouttamaan aivan ihana video Joulun maasta. 

Rauhaisaa Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Oivallisin terveisin,

Saija Salento