Arkea ja juhlaa

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! <3 Meillä se on pyhitetty rötväilylle, linnanjuhlille ja myöhäisillan saunalle. Kyllähän me treenattiin Cassun kanssa aiemmin päivällä, mutta osteopaatin käskystä otettiin tosi rauhassa. Tunti meni lähinnä kerratessa kuulumisia ja osteopaatin kertomaa.

Me tehtiin joulumielen kohottamiseksi vähän pipareita Ellen ja mun äidin kanssa pari viikkoa sitten. Elle sai mummolta oman piparinleivontasetin, ja innoissaan rusakoi pöytälevyä kaulimellaan samalla kun söi n. kaksi kiloa taikinaa. Yhdessä vaiheessa annoin Ellelle kaulittavaksi vauvan nyrkin kokoisen köntsän taikinaa, ja käänsin sekunniksi selkäni, jolla aikaa köntsä oli hävinnyt. Kysyin äitiltä, että minne hän oli laittanut taikinapallon, eikä hän kuulemma ollut laittanut sitä mihinkään. Että minkä taikinapallon? Käännyimme katsomaan Elleä, jonka suu tuskin mahtui kiinni, niin täynnä piparitaikinaa se oli.  

Olen maailman surkein koristelija, joten valmiista pipareista ei ole kuvia. Plus syötiin ne kaikki. 

Lokakuun lopulla oli syytä juhlaan, kun mun rakas pieni kummityttö sai vihdoin nimensä. Se jätettäköön nyt etukirjaimeen, joka on T <3 Tässä muutama kuva ristiäisistä:

Kakun ja muut herkut oli tehnyt Kullanmurun ihana Sanna <3 Hän teki ruuat Ellenkin ristiäisiin, jos muistatte :)
Ellen mielestä T:llä oli hieno kukkapanta <3

Tilaisuus oli kaunis ja rauhallinen, ja juhlakalu nukkui siitä suurimman osan. Ellekin käyttäytyi suhteellisen kiltisti. Erikoispisteet supermaukkaasta kakusta ja macaronseista! <3 <3 <3

Nyt minä keskityn linnanjuhliin, ja yritän olla ilkeään sävyyn kommentoimatta juhlijoiden pukuja. Haastetta kerrakseen tähän iltaan.