AVAJAISHULINAT: Hiukseni ovat kruununi ja SoMa-arvonta

Mulla on ollut elämäni aikana vaikka minkälaista tukkaa. Hiukseni on ensimmäisen kerran sävytetty jollain kastanjanvärisellä kevytvärillä joskus kolmannella luokalla, ja sen jälkeen ne ovat kokeneet monenmonta dramaattista muutosta. Mun hiukset on luonnostaan aika paksut, ja laadultaan vahvat. Ne kasvavat nopeasti ja pitkä tukka onkin mulle itselleni kaikista kaunein malli. Yleisin väri on ollut tumma ruskea, yleensä raidoilla elävöitettynä.

Rakastan isoa, pitkää tukkaa! Olen kuitenkin melko käsi sen laittamisessa, ja ainoa asia mitä sille osaan tehdä, on kiharrus. En osaa edes suoristaa hiuksiani oikein. Kaikki kampaukset ja letit on mun motoriikalla täysin saavuttamattomissa. 

on ollut blondia....

Minä käyn kampaajalla SOMA hiukset&kynnet-kampaamossa. Tiedättekö sen sanonnan, jonka mukaan hyvän kampaajan löytäminen on yhtä harvinaista ja upeaa kuin hyvinistuvien farkkujen löytäminen? Olen sataprosenttisen samaa mieltä. Hyvä kampaaja kuuntelee toiveitasi, mutta on tarpeeksi itsevarma ja on tarpeeksi kokenut sanoakseen jos joku toiveistasi ei tule onnistumaan tai näyttämään hyvältä. Oma kampaajani Maija teki minulle hyvin selväksi violetin tukan (ja sitä edeltäneen raivoisan blondauksen) haitat, jotka sanoin ymmärtäväni, ja ottavani vastuun mahdollisista ikävyyksistä. Niitähän sitten riitti. Rakastin kuitenkin sitä violettia väriä!

Violettia....

Maijan tyyli on klassinen, taidokas, tarkka ja lopputulos on poikkeuksetta ollut minulle mieleinen. Tunnelma kampaamossa on välitön ja lämmin, ja hintataso vähintäänkin kohtuullinen.

...ja kaikennäköistä punaista!

Aiemmat postaukset SOMAsta:

Kylmäsävyinen, raidoitettu vaalea
Pitkästä mopista polkaksi
Tämän postauksen lopussa violetti letti

Sunnuntain kunniaksi arvomme yhteistyössä SOMAn Maijan kanssa yhdelle onnekkaalle OLAPLEX-HOIDON kampaamolla. 
Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Mulle tehtiin nyt tän viimeisimmän freesauksen ja vaalennuksen ohessa Olaplex-hoito ja täytyy sanoa, että ennen blondayksen yhteydessä hiukset ovat olleet ekan pesun jälkeen selkeästi vähän hamppuiset, vaikka kuinka käyttäisi hoitoainetta. Nyt hoidon jälkeen harja meni helposti läpi sekä märästä, että kuivasta tukasta ja hius tuntui terveeltä ja elinvoimaiselta. Ehdottomasti suositeltava juttu siis! 

Hoidon arvo yksinään tehtynä on 40€, ja osallistumaan pääset:

  1. Käymällä tykkäämässä SOMAn fb-sivuista
  2. Kommentoimalla tämän blogipostauksen kommenttiosioon, mitä haluaisit seuraavaksi tehdä hiuksillesi?

Palkinto arvotaan viikon päästä 10.4 sunnuntaina, joten nyt vaan kommenttia tulille, jos hiuksesi kaipaisivat vähän extrahellyyttä osaavissa käsissä! :)

Osallistu myös muihin avajaisviikon arvontoihin!

Vaustin samppanjatasting!
Yogelinan 10x-kortti!
Day spa Freshin ripsienpidennys!