AVAJAISHULINAT: Iho, kosmetiikka ja Day Spa Fresh

Mulla ei ole koskaan ollut sellaista kuulasta, tasaisen väristä ja hyvinvoivaa ihoa, joka ei tarvitsisi meikkiä ja kuultaisi terveesti pelkällä sävytetyllä kosteusvoiteella. Kasvoni ovat aina puskeneet pinnalle jos minkälaista näppyä, minulla on sekaiho ja geeneissä periytyvä couperosa-taipumus. Murrosikäisenä nenänpäällyseni ja otsani olivat täynnä pientä hormoninäppylää, ja siitä selvittyäni kiusaksi asettuivat normaalit, yleensä kerran kuussa sienet sateella - ilmiön lailla ilmestyvät finnit, jotka jättivät arpia jälkeensä. Eihän niihin saisi koskea, mutta en vaan voinut itselleni mitään. 

Parikymppisenä ihoni parani vähän, ja sainkin nauttia suhteellisen puhtaasta ihosta melkein viisi vuotta. Sitten minua kosittiin, vastasin kyllä, ja rupesin treenaamaan 6 kertaa viikossa ja stressaamaan häitä. HUGE mistake! Mulle iski kirjaimellisesti päin pläsiä ihan suoranainen aikuisiän akne, jossa finnit sijoittuivat poskiin, nenän alle ja leukaan suun ympärille. Ihan selvä oire siis jostakin. Näppylät olivat syvällä, kerryttivät painetta ja olivat kipeitä. Silloin mun täytyi opetella ihan uudenlainen tapa meikata, jotta saisin kaikki isot, punoittavat ja arat epäpuhtaudet piiloon. Tein youtube-kanavalleni tuohon aikaan tämän videon epäpuhtaan ihon meikistä:

Video on aika kamala, mutta laadusta huolimatta siitä näkee, kuinka paljon näppyjä oli. Vähän häiden jälkeen sain ihoni vähän parempaan kuntoon, mutta vasta raskaaksitulo vuonna 2014 hävitti kuin taikaiskusta kaikki finnini! Toki pidän ihostani huolta edelleen, vaikkei näppyjä olekkaan, mutta olen voinut tipauttaa tuosta arkimeikistä jonkun verran askeleita pois. Allaoleva video on kuvattu häiden jälkeen:

Meikkaus on kyllä yksi suurista intohimoistani, ja rakastan kosmetiikkaa. Seuraan orjallisesti youtuben meikkiguruja, kuten Chloe Morelloa, Desi Perkinsiä ja LustreLuxia. Saan heiltä tekniikkavinkkejä, tietoa uutuustuotteista ja ovathan heidän videonsa vaan todella kauniisti toteutettuja. 

Kauneus, kosmetiikka ja ihonhoito ovat siis minulle tärkeitä, ja siksi olen todella onnekas, kun parhaan ystäväni työ koostuu juuri noista kolmesta (ja monesta muusta toki myös). Ystäväni Nelli pyörittää Hyvinvointikeskus Huumalla sijaitsevaa kauneushoitola Day Spa Freshiä, jossa hän tekee hoitoja laidasta laitaan! Erityisesti sokeroinnit, ihonpuhdistukset, suihkurusketukset ja ripsipidennykset on tullut myös omakohtaisesti testattua ja todettua laadukkaiksi. Alla video, jonka teimme Nellin kanssa hoitolan markkinointia varten:

Sen verran aikaa videon teosta on, että nykyään hoitolalla toimii kynsiartisti Bettina Lehtonen tekemässä taikoja kynsille, ja toivottavasti myös meikäläisen editointi- ja kuvaustaidot ovat myös vähän kehittyneet :D 

Nelli on tarkka ja tehokas, mutta silti helläkätinen ammattilainen, joka laatii kanssasi oikeanlaisen hoitokokonaisuuden juuri sinun ihosi tarpeisiin. Käytettävät tuotteet ovat todella laadukkaita, ja lopputulos poikkeuksetta mahtava <3 Onhan Neppis myös yksi maailman parhaista tyypeistä! 

Tänään arvomme siis yhdelle onnekkaalle RIPSIENPIDENNYKSEN Nellin toimesta! Palkinnon arvo on 82€ ja lahjakortti on voimassa 3kk! Osallistumaan pääset:

1. Tykkäämällä Day Spa Freshistä facebookissa ja

2. Kommentoimalla tähän postaukseen, missä hetkessä sinä tunnet/olet tuntenut olevasi kauneimmillasi!

Osallistumisaikaa on viikko, ja palkinto arvotaan (ja voittaja julkaistaan blogin fb-sivuilla) 9.4 lauantaina! Paljon onnea arvontaan, ja tulehan tsekkaamaan minkälainen kulttuuripläjäys arvotaan huomenna! :)