AVAJAISHULINAT: Jussin jättikirppis ja ARVONTA!

Olen pahanlaatuinen materialisti. Rakastan uutta tavaraa, niin epäekologista kuin se onkin, ja jos budjetti ei anna periksi ostostella oikeasti, on ikkunashoppailu nettikaupoissa yksi lempiajanvietteistäni. Jouduinkin taannoin pienoiseen liemeen osamaksujen kanssa (siinä liemessä on kelluttu korkojen juostessa jo ihan muutama vuosi) ja nyt vihdoin tänä vuonna tulen olemaan täysin osamaksuvapaa. Siksi kulutukseni on nykyään maltillisempaa, ja olen hankkiutunut myös vanhasta, turhasta tavarasta eroon viemällä niitä ahkerasti kirppiksille ja keräyksiin. 

Olen itse kuitenkin ollut vähän nirso ostamaan tavaraa käytettynä, niin typerää kuin se onkin. Onneksi muutama ystäväni löi viisaat päänsä yhteen tuossa vähän aikaa sitten, ja perusti tänne Kotkaan vanhan Starkin tiloihin Jussin jättikirppiksen! JJK:n nettisivuilla luonnehditaan yritystä näin:

Jussin Jättikirppis perustettiin kunnianosoituksena syksyllä 2015 menehtyneelle Jussi Paavolalle. Harva varmasti muistaa mutta -90 luvulla Jussin omistama Jättikirppis toimi kiinteistössä jossa nykyisin sijaitsee Hyvinvointikeskus Huuma. Jättikirppis oli jo silloin Kymenlaakson suurin ja samaa perintöä jatketaan mutta toki nykyteknologiaa hyödyntäen. Yrityksemme perusarvoja on rehellisyys jolla tarkoitamme oikeudenmukaista, luotettavaa, tasapuolista ja avointa toimintaa. Tarkoituksenamme on tarjota Kymenlaakson parhaat puitteet asiakkaille jotka haluavat löytää käytetyille tavaroilleen uuden käyttäjän ja saada sitä haluamansa korvauksen.

JJK:n ehdottomasti paras puoli on innovatiivisuus. Lähes kaiken voi tehdä netissä, pöydän varaamisesta tuotteiden hinnoitteluun ja myynnin seurantaan. Tilityksenkin saa suoraan omalle pankkitilille halutessaan. Jos haluaa mieluummin toimia ja hoitaa varaukset sun muut ihmisen kanssa, on palvelu Jussilla ensiluokkaista. Tilat ovat valtavat, ilmavat ja mm. lastenvaunuystävälliset. Tiloissa toimii lounaskahvila Ruokataivas, ja lapsille on oma leikkihuoneensa ja pomppulinnansa. Pöytävuokra on vaivaiset 25€/vko ja hintaan kuuluu sekä pöytä, että erillinen vaaterekki. 

Itse olen tehnyt JJK:lta aikamoisia löytöjä, vaikken töiden lomassa juuri ole kerennyt pöytiä kierrelläkkään. Löysin mm. Pentikin Vanilja-sarjan tarjoilulautasen kolmella eurolla, ison riisipaperivarjostimen makkarin valaisimeen kahdella ja puolella eurolla, sekä erinnäisiä dvd:itä, kirjoja ja säilytysastioita. Ellelle ostettiin viimeksi vihreä, paputäytteinen Barbalala-pehmolelu. Tavara liikkuukin Jussilla tehokkaasti, ja varkaudet ja näpistykset on pyritty minimoimaan tehokkaalla kameravalvonnalla sekä hälyttimillä.

Haluaisitko sinä päästä eroon turhasta, kaappeja kuormittavasta tavarasta? Jos vastaus on kyllä, kantsii osallistua tämän päivän kilpailuun, jonka palkintona on KAHDEN VIIKON PÖYTÄVARAUS JUSSILLE ILMAISEKSI! Näin pääset osallistumaan! 

  1. Tykkää tästä postauksesta klikkaamalla kuvan mukaista tähteä postauksen lopussa
  2. Kerro kommenttikentässä, mikä on ollut sinun paras kirpparilöytösi ikinä?

Osallistumisaikaa on viikko, ja palkinto arvotaan 12.4. Voittaja julkistetaan blogin fb-sivuilla ja hänelle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti! Onnea arvontaan! Huomenna luvassa mun oman alan palkintoa kuvahommien merkeissä :)

Muistathan osallistua myös muihin avajaisviikon arvontoihin:

Vaustin samppanjatasting!
Yogelinan 10x-kortti!
Day spa Freshin ripsienpidennys!
SOMAn Olaplex-hoito!
Vellamon ja Laakongin lahjakortti!