AVAJAISHULINAT: Kuka Milka? (ARVONTA!)

Haluan toivottaa juuri Sinut huikean tervetulleeksi Olennaisuuksia-blogiin. Tätä hengen tuotosta kirjoittaa lähes kolmekymppinen Milka, valokuvaaja/asioiden myyjä/somen sekatyöläinen/äitiyslomalainen Kotkasta. Olen aloittanut bloggaamisen jo vuonna 2008 blogspotissa, josta siirryin 2012 Lily.fi-portaaliin. Molemmat vanhat blogit ovat ja tulevat olemaan luettavissa hamaan tulevaisuuteen asti, sillä varsinkin Lilyn puolella on mulle niin tärkeitä postauksia mm. paniikkihäiriöstä, meidän häistäraskaaksitulemattomuudesta ja synnytyksestä, etten ikipäivänä raaskisi sulkea niitä. Käyppä siis tsekkaamassa vanhaakin tuotantoa! :)

Kuten ylläolevista linkeistä käy ilmi, olen siis naimisissa Markon, maailman parhaan miehen kanssa nyt neljättä vuotta. Tiivistä yhteiseloa meillä on takana kuitenkin jo melkein kymmenen vuotta. Menimme naimisiin toukokuussa 2012 ja kesäkuussa 2015 saatoin kovalla ähinällä maailmaan kupeideni hedelmän, tyttäremme Ellen. Karhulassa sijaitsevaa keltaista omakotitaloamme asuttaa myös pieni, keski-ikäistynyt Coton de tulear-poika Elmo. 

Elle ja Marko

Olen tällä hetkellä vielä äitiyslomalla, mutta sen pian päättyessä palaan töiden pariin useampaankin paikkaan. Puuhailen muutamana päivänä viikossa paikallisella kirpputorilla (siitä lisää myöhemmin), valokuvaajana ja extrailen myös Kotkan Vero modalla. Vapaa-aikani vietän (toki suurimmaksi osaksi vauvanhoidollisissa tehtävissä, mutta myös) nenä tiiviisti kiinni erilaisissa ruuduissa. Sosiaalinen media on intohimoni, ja nykyään myös työtäni. 

Blogin aihepiirit pyörivät siis perhe-elämän, työn, arjen ja juhlan, muodin ja kosmetiikan, valokuvauksen ja monen monen muun asian ympärillä. Sisustus on myös kovin lähellä sydäntä, ja remppakohteita vanhasta talosta löytyy ihan jatkuvasti, joten niistäkin voi odottaa postauksia. 

Koska uuden, hienon, paikallisuuteen painottuvat portaalimme avajaisia pitää ehdottomasti juhlia, päätin haalia kasaan SEITSEMÄN erilaista palkintoa, ja arpoa ne tulevan viikon aikana! Jokaiselle tulevalle seitsemälle päivälle on siis oma arvontansa, jossa palkintona on jonkun ihanan paikallisen yrityksen tuote tai palvelu! Kaikkien näiden yrityksien kanssa olen ollut tekemisissä aiemminkin, ja voin mennä takuuseen jokaisen palkinnon laadusta! <3 Arvontapostauksissa on aina pieni esittely palkinnon lahjoittaneesta yrityksestä, pieni infopläjäys meikäläisestä arvottavan asian luonteeseen liittyen, sekä osallistumisohjeet.

Ensimmäisenä esittelyssä paikallinen lempiravintolani VAUSTI (linkistä pääset tykkäämään Vaustin fb-sivuista)! Heidän sivuillaan ravintolaa kuvaillaan seuraavasti: "Hyvää ruokaa ja juomaa Kotkan Konserttitalolla!
Vausti on trendien harjalla ja tuo tuulahduksia maailmalta nautittavaksi niin ruoissa kuin juomissakin. Maailman maut on sovellettu satamakaupungin henkeen sopiviksi, vaustikkaiksi herkuiksi. Meille on tärkeää käyttää paikallisia ja
kotimaisia raaka-aineita. Rakkaudella valittuja, lämmöllä valmistettuja ja sydämellä palveltuja nautintoja – tätä on Vausti.
Mereta Oy on kotkalainen palveluyritys, jonka paikalliset yrittäjät pitävät tinkimättömästi huolta jokaisen kansalaisen vatsan hyvinvoinnista. Kotkan pojat lupaavat 100 % yksilöllisiä ja maukkaita elämyksiä arkeen ja juhlaan."

Allekirjoitan joka sanan! Vaustin keittiömestarina loistaa mun ja Markon ystävä Vesku, joka on myös yksi Ellen kummeista. Ruoka on poikkeuksetta mahtavaa, palvelu ensiluokkaista ja hintatasokin ruoan laatuun nähden erittäin kohtuullinen. Aiempia Vausti-postauksiani voit lukea mm. täällätäällä ja täällä.

Olen ehkä hitusen innoissani katuruokaviikoista! <3

Vausti on uudistunut nyt pääsiäisen aikana, ja aulatila on muuttunut upeaksi viinibaariksi! Siellä pääsee maistelemaan hyvien viinien lisäksi pienpanimoiden oluita ja herkkunaposteltavia! Pääsin kameroineni tutustumaan rempattuihin tiloihin eilen keskiviikkona, ja sain luvan jakaa kuvat ensimmäisten joukossa teille lukijoille:

Uusien tuulien myötä arvommekin tänään kahden hengen SAMPPANJATASTINGIN ke 20.4! Palkinto sisältää Collet-samppanjatalon tastingin Vaustissa, Antrim Duncan saapuu suoraan tilalta esittelemään Vaustin valikoimista kesäkaudella 2016 löytyviä tuotteita, maistelussa mukana myös erikoisuuksia, joita ei Suomen kuluttajamarkkinoille saada! Voit avecisi kanssa virittäytyä Grande Champagne-tapahtuman tunnelmaan näillä "etkoilla" :) Tastingistä lisätietoja mm. Vaustin fb-sivuilla piakkoin, tasting ja tuottajapäivällinen ovat molemmat varattavissa kenelle tahansa, vaikkapa lahjaksi!

Palkinnon arvo on n.100€. Aikaa osallistumiseen on torstaihin 7.4 klo 20 asti, jolloin voittaja julkistetaan blogin fb-sivuilla (voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti). Palkinto on erikseen sovittaessa siirrettävissä kolmannelle osapuolelle, mutta sitä ei voi vaihtaa rahaksi.

Osallistumisohjeet ovat seuraavat:

  1. Käy tykkäämässä Olennaisuuksia-blogin fb-sivuista
  2. Kerro tämän postauksen kommenttiosiossa oletko lukenut blogiani aiemmin?
  3. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla sinuun yhteydessä jos voitto osuu kohdallesi!

Noin helppoa se on! Kommentointi onnistuu sekä vieraana, että rekisteröitymällä Disqus-saitille, jonka avulla voit seurailla kommentoimiasi keskusteluja! Onnea arvontaan! <3 

Postailen nyt avajaisviikon aikana joka päivä, mutta sen jälkeen jatkossa uudet postaukset ilmestyvät vähintään kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Palataanhan huomenna, sillä luvassa on palkintona kehon ja mielen hellintää...