AVAJAISHULINAT: Kulttuuria, Vellamo ja ARVONTA!

Muista osallistua myös viime viikon arvontoihin:

Vaustin samppanjatasting
Yogelinan 10x-joogakortti
Day spa Freshin ripsienpidennys
SOMAn Olaplex-hoito

Kuva Vellamon nettisivuilta!

Minähän sanoin jo tuolla pari postausta takaperin, että seuraavana arvottaisiin kulttuuria, mutta sitten, out of nowhere, arvoinkin ripsiä! NYT arvotaan kulttuuria, mielen ja kehon ravintoa! 


Merikeskus Vellamo on Maretariumin ohella yksi Kotkan suurimmista ja mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä jo pelkästään arkkitehtuurinsa puolesta. Rakennus on suunniteltu muistuttamaan isoa aaltoa, ja on mun mielestä todella kaunis. Olen tässä ihan lyhyen ajan sisään käynyt siellä muutamankin kerran, mm. värikylvyssä vauvan kanssa, ja testaamassa Laakongin brunssia (joka muuten jatkuu nyt ainakin toistaiseksi!), mutta ihan virallinen kaikkien näyttelyiden läpikäynti siintää vielä horisontissa! 

Jotta myös Sinä perheinesi pääsisitte nauttimaan Vellamon ja Laakongin antimista, arvomme tänään maanantaina museoliput kahdelle aikuiselle (lapsethan pääsevät ilmaiseksi!) ja lounaan Laakongissa koko porukalle. Palkinto on voimassa 30.11.16 asti, joten aikaa sen käyttämiseen on runsaasti! Voittajan tiedot ilmoitetaan suoraan Vellamolle minun toimestani, ja palkinnon voi lunastaa vaan ilmoittamalla nimensä ja blogiarvonnan Vellamon infossa.

Osallistu arvontaan siis

  1. käymällä seuraamassa Olennaisuuksia-blogia instagramissa ja
  2. Kertomalla blogipostauksen kommenttikentässä mitä kulttuuripitoista olet viimeksi tehnyt?

Arvon palkinnon 11.4 maanantaina ja julkaisen voittajan blogin fb-sivuilla, joten kantsii käydä tykkäämässä niistä, jos et vielä ole niin tehnyt <3 Onnea arvontaan, ja huomenna luvassa olisi mahdollisuus päästä eroon vanhoista, turhista tavaroista hyvällä voitolla! ;)

Vellamo on avoinna
Ti, to–su 10–17
Ke 10–20
Museot ja museokauppa ovat maanantaisin suljettuja, mutta ravintola Laakonki palvelee lounasasiakkaita
klo 11–14.30.

Pääsymaksut:
Aikuiset 10 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6 €
Alle 18-vuotiaat maksutta (ihan törkeen hieno juttu mun mielestä!)
Ke 17–20 vapaa pääsy