AVAJAISHULINAT: Valokuvaus ja ARVONTA!

Sori, että tämä postaus hieman viivästyi, olin aamuyhdeksästä iltaseitsemään töissä, ja selkeästi liian laiska ajastamaan näitä etukäteen... :D 
Tarkemman selostuksen mun valokuvaushistoriasta voi lukea täällä, mutta tässä postauksessa avaan vähän tätä mun valokuvaamisen nykypäivää. Valokuvaus on siis kolmas työni, ja asiakkaita minulla on n. 2-3 viikossa. Pääosin kuvaan edelleen lapsia, mutta myös yritys- potretti- ja lemmikkikuvauksia on kivasti. Kesän ja kevään myötä alkaa valmistujais- ja hääsesonki, ja kesäviikonloput ovatkin aika tehokkaasti buukatut. 

 Olen halunnut jo hetken laajentaa yrityskuvauksen puolelle reilummin, sillä yrityksille tehtävät tuote- ja promokuvat ovat hauskaa vaihtelua henkilökuvaukselle. Kun palaan virallisesti työelämään täysin, voin alkaa buustaamaan tätä kuvauksen haaraa vähän enemmän.

Ravintola Kamu!, Hamina

Tämän postauksen kuvituksena on joitakin poimintoja kymmenen vuoden ajalta, tosin kyseiset kuvat ovat pääosin vähän uudempaa tuotantoa. Halusin valita esimerkkikuviksi mahdollisimman erilaisia otoksia, jotta lähes jokainen tätä lukeva löytäisi jonkun kuvan jota katsellessa ajattelisi, että "hei, tollasen kuvanhan minäkin voisin haluta...".

 Koska näinä aikoina yhdellä sun toisella on budjetti vähän tiukilla ja asioiden kuviin tallentaminen ammattilaisen toimesta on monesti prioriteettilistan loppupäässä, päätin lopettaa avajaishulinaviikkoni isolla pamauksella! Tässä postauksessa arvotaan siis Milka Rantamo Photographyn 100€:n kuvauslahjakortti!

 Osallistumaan pääset:

  1. käymällä tykkäämässä Milka Rantamo photographyn fb-sivuista täällä, ja
  2. Kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa, mitä haluaisit tuolla satasella kuvauttaa
Bonuskuvana mun pieni Elle <3

Osallistumisaikaa on viikko, ja palkinto arvotaan, sekä voittaja julkistetaan blogin fb-sivuilla 13.4 keskiviikkona. Onnea arvontaan ja kiitos vielä kaikille edellisiin arvontoihin osallistuneille, avajaishulinat saavuttivat oikein mainion määrän jengiä, josta toivottavasti suuri osa jatkaa blogin lukemista jatkossakin! :) Tästä päivästä eteenpäin blogi päivittyy siis kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin! 

Muistathan osallistua myös aiempiin arvontoihin:

Vaustin samppanjatasting!
Yogelinan 10x-kortti!
Day spa Freshin ripsienpidennys!
SOMAn Olaplex-hoito!
Vellamon ja Laakongin lahjakortti!
Jussin jättikirppiksen 2 viikon pöytävuokra!