Blogihiljaisuuden syy

... on hyvin yksinkertainen. Mulla on pahanlaatuinen writer's block. Se on ruokkinut itseään, ja imenyt voimaa kiireestä, suuresta työmäärästä, flunssaisesta yksivuotiaasta ja ylitsepääsemättömästä haluttomuudesta tarttua kameraan. 
Tarvitsisin napakan potkun persauksille monellakin osa-alueella elämässäni, mutta tämä blogi on kyllä kärsinyt eniten. En halua tuottaa puolivillaista sisältöä vain sisällöntuottamisen vuoksi, vaan kirjoittaa ja julkaista postauksia, jonkalaisia (is that even a word?) haluaisin itsekin lukea.

Tarvinkin teidän apua. Aion palata blogistaniaan rysäyksellä, ja tehdä ensi viikolla jokaisena päivänä postauksen! Kysynkin juuri Sinulta, että mistä haluaisit eniten lukea? Jätä kommentti tähän postaukseen, jossa kerrot mieluisimman aihealueen seuraavista vaihtoehdoista:

1. Ruoka (keittokirjaviikko?)
2. Muoti/tyyli (OOTD joka päivä?)
3. Sisustus (kodin yksityiskohtien esittely?)
4. Meikkaus/kosmetiikka (erilaisen meikkilookin/tutoriaalin teko joka päivä?)
5. Lapsi (päiväkirjamainen viikon taltiointi vauvan kanssa?)
6. Valokuvaus (pikku projekti joka päivälle tai vinkkejä?)
7. Parisuhde/avioliitto (yhteispostauksia/deitti-iltaa Markon kanssa?)
8. Kaikki ylläolevat?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 11.9 asti, ja toteutus alkaa saman tien maanantaina! Loppuviikon otan kaiken irti tästä ruuhkavuosimeiningistä, pesen pyykkiä ja muokkailen kuvia. Viikonloppu menee Vero Modan tiskin takana. Aion myös mennä huomenna perjantaina ekaa kertaa vuosiin Bodypumpiin, ja ladata tankoon kunnioitettavat kilon painot koko ohjelman ajaksi. Dem gainz, man!