Dieetin päivä 42: mikä boogie?

Flunssanperhana katkaisi mun liikunnallisen nousukiidon kuin kanan lennon. En yleensä sairastele, ja siksi tämä onkin niin tosi typerää! Juuri kun olin saanut hyvän draivin treeniin ja varsinkin siihen aiemmin niin nihkeään aerobiseen! Ellekin sai flunssapöpön, ja se iski meihin kellontarkasti samaan aikaan ma-ti-välisenä yönä viime viikolla. Ellepä onkin vaan parantunut lievää räkäisyyttä lukuunottamatta lenssustaan jo nyt, ja meikällä näyttäisi pahenevan päivä päivältä. Ikävintä tässä on semmoinen kutittava yskä, jota ei hillitse litratolkulla juotu vesikään. 

Paino tippuu hitaasti, mutta varmasti, ja on tällä hetkellä 75 ja 76 kg:n välimaastossa. Mulla ei silloin Cassun kanssa aloittaessa ollut mitään virallista pudotustavoitetta, mutta epävirallisesti se kai olisi jotain kymmenen kilon luokkaa. Jos/kun saisin painoni seitsemänkympin tienoille, voisin kuvitella olevani jokseenkin tyytyväinen. Se tuntuu olevan hyvänolonpainoni rajoilla muutenkin; paino, jonka ylläpitäminen ei vaadi mielipuolista kalorienlaskentaa tai treeniä 7x/vko. Kohtuutta, itsehillintää ja maalaisjärkeä se vaatii. Niitä tässä nyt opetellaankin, taas kantapään kautta.

Aloitin viime maanantaina uudessa työssäni Lindexillä! Olenkin nyt viikon verran käynyt perehdytystä läpi ja tykkään joka sekunnista! Uuden työn kuvioiden opettelu on kuitenkin vienyt minusta mehut tehokkaasti, ja yhdistettynä flunssaan ja normiarkeen, kuvauksiin ja kirppishommiin, on kaikki muu aivotoiminta painettu taka-alalle. Siksi täälläkin on ollut vähän hiljaisempaa. 

Ellestä sen verran, että ai viude miten helppoja meidän illat nykyään on! Koputetaan puuta nyt, mutta tyttö käy iltaisin nukkumaan itsekseen, käydään kasin jälkeen viemässä se omaan sänkyyn, jossa hän protestoi hetken aikaa, ja nukahtaa sitten. Aiemmin nukutukseen vaadittiin n. 15-20 minuutin tassuttelu, eli jompikumpi meistä seisoi selkä vinossa pinniksen vierellä ja piteli toista kättä Ellen kyljellä. En kestä miten iso tyttö Elle jo on <3

Miten sulla menee? Onko pikkujoulukausi jo käynnistynyt sun osalta?