Ellen ekat synttärit!

Meillä vietettiin Ellen vähän myöhästyneitä (noro+juhannus) 1v.-synttäreitä viime sunnuntaina. Halusin pitää fiiliksen hyvin lastenjuhlamaisena, ja tarjolla olikin kaikkia sellaisia herkkuja, joita muistan olleen omilla synttäreilläni kun olin pieni. 

Maailman ihanin (ja herkullisin) kakku oli Elina Heletojan käsialaa, ja tehty mun toiveiden mukaisesti sisuksia myöten. Ns. naked caken täytteenä oli mustikkaa, valkosuklaata ja tuoretta mansikkaa, ja päällä valkosuklaavalute. Pupukoristeen mallin löysin Pinterestistä ja Elina taiteili sen viimeistä yksityiskohtaa myöten samanlaiseksi.  

 Voileipäkakut tehtailtiin mun äidin kanssa kahteen pekkaan, eikä katastrofeilta luonnollisesti vältytty. Kun kakut oli kuorruteltu (samalla ruohosipuli-tuorejuustolla), kysäisin äitiltä, kumpi on lihakakku. Hän osoitti mikron vieressä olevaa kakkua, jonka päälle sydänverellä loihdin salamikoristelun tomaattikukkineen. Toisen kakun (oletettavasti kalakakku) päälle tuli sitten kylmäsavulohta ja rapuja. 

Siinä kohtaa kun kakkuja oli syöty jo hyvän verran, huomasin itse lihakakkua ottaessani, että salamien alla komeili lohitäyte! Olin sitten kuitenkin laittanut väärät koristeet väärän kakun päälle!  

Kun eka satsi vieraita oli kokonaisuudessaan saapunut, oli aika puhaltaa kynttilä ja laulaa onnittelulaulu <3 Elle ei yhtään ymmärtänyt mitä tapahtui ja keskittyi ihmettelemään pupua ja kynttilästä nousevaa savua. 

Loppujuhlat kuluivat uusia vieraita vastaanottaessa ja leikkiessä ilmapalloilla, uusilla dubloilla ja lahjapakettien naruilla!  

Elle istuu Killin päällä :D

Elle sai lahjaksi runsaasti söpöjä vaatteita, ihanat muumilakanat ja -pyyhkeitä, niitä aiemmin mainittuja Dubloja, lorupussin, ja paljon muuta! Mun veli oli koulussa tuunannut Motonetistä ostetun sähköauton uniikiksi pikkuprinsessan menopeliksi, jossa on enemmän herkkuja kuin mun rellussa. Se on ihan mielettömän hieno! Ellen jalat ei vielä ylety polkimille, mutta odottakaas vaan kun ylettää, sit on asfaltti rullalla!

Mun isä oli tehnyt yllätykseksi Ellelle puukeinuhevosen, joka on niin upea, etten kestä! <3 Elle luonnollisesti väsypyllynä loppuillasta pelkäsi sitä ihan hysteerisesti, mutta nyt hitaasti, mutta varmasti lämmettyään haluaa koko ajan ratsastaa. Katsokaa nyt sitä:

Juhlat oli tosi onnistuneet, ja vaikka jännä päivä tuli vähän Elpan uniin ja yö oli tosi levoton, oli meillä kaikilla ihan superkiva juhlapäivä! Ihana ajatella, että ensi vuonna Elle itsekin jo tajuaa olevansa päivänsankari ja osaa juhlia muiden mukana! <3