HAASTE: Mistä minä unelmoin?

Niittykukkia-blogin Anna (joka oli muuten meikän secret santa, muistatteko?) haastoi Starboxin bloggaajat kertomaan omista unelmistaan. Mun yksi lempipuuhista on mielikuvitussijoittaa 14 miljoonan lottovoitto, mutta jos sitä ei nyt lasketa mukaan, niin tässäpä muutama vähän pienempi ja vähän isompikin unelma:

Aloitetaan siitä pinnallisimmasta: Kiinteä, vahva ja terve vartalo. Terve olen toki nytkin, mutta jos edes etäisesti muistuttaisin jossain vaiheessa ylläolevan kollaasin naisia, niin varmasti jollain tasolla eräänlainen unelma olisi toteutunut. Hienointa olisi, jos kropan ylläpito onnistuisi treenaamatta ja sipsiä syömällä. 

Sitten jotain sellaista, minkä se lottovoitto mahdollistaisi; ihan oma kesämökki meren tai järven rannalla. Semmoinen moderni laatikkomalli iiiiiisoilla ikkunoilla ja valtavalla terassilla sekä rantasaunalla (joka olisi samaa mallia), tai sitten Hamptons-henkinen perinteisempi huvila. Mökille ei vietäisi vanhoja, kotiin sopimattomia tai vanhanaikaisia huonekaluja, vaan se sisustettaisiin vähintäänkin yhtä mukavaksi, tyylikkääksi ja toimivaksi kuin kotikin, laadukkaita patjoja ja kaunista astiastoa myöten. Sen sijaintikin olisi maksimissaan tunnin ajomatkan päässä. 

Viimeisenä, mutten missään nimessä vähäisimpänä: haluaisin jossain kohtaa elämääni olla jossain työssä niin hyvä, että etenen johtavaan asemaan olematta kuitenkaan yrittäjä. Yrittäjyys ei ole minua varten, se on jo todettu. Vastuu ja haasteet kuitenkin motivoivat minua työssäni, ja uskonkin, että minulle parhaiten sopiva työ olisi jonkunlainen projektipäällikkö, joka ideoisi, motivoisi, pitäisi langat käsissä, ja loppujen lopuksi ottaisi vastaan kiitoksen onnistuneesta projektista, tai kantaisi vastuun epäonnistumisesta. Tottakai mieluummin sitä ensimmäistä. Alallakaan ei ole niin väliä, mutta jotain luovaa ja innovatiivista sen olisi ihan parasta olla. Haluaisin voida itse päättää tiimini, voida tehdä päätöksiä pelkäämättä, että astun jonkun varpaille, ja olla maailman paras esimies valitsemilleni työntekijöille. 

Tottahan suurin unelmani on, että saan kasvatettua Ellestä itseään ja muita kunnioittavan, lempeän, itsevarman, suvaitsevan ja avarakatseisen, kekseliään, onnellisen aikuisen, jolla on parhaat eväät elämään. Unelmoin myös terveydestä itselleni ja kaikille läheisilleni, ja siitä, että avioliittoni ja ystävyyssuhteeni kestävät elämän aallokossa. 

Mistä sinä unelmoit? <3