Huono ihminen

Kaikilla on ihan varmasti niitä päiviä. Niitä, joiden aiheuttamiseen riittää vaikkapa negatiivinen palaute työstä tai peiliin katsominen, ja yhtäkkiä tajuat kristallinkirkkaasti, että oletpa muuten kokonaisuutena ihan maailman paskin ihminen! Huono kertakaikkiaan kaikessa. 

Työssäsi olet vallan surkea. Sen takia sinulle ei luoteta vastuuta, teet jatkuvasti virheitä tai tuotat epäkelpoa lopputulosta kaikessa mihin ryhdyt. Sinusta ei luultavasti koskaan tule mitään.

Ystävänä vasta oletkin huono! Et koskaan soittele muuten vaan kavereillesi, kukaan ei varmasti oikeasti edes halua viettää aikaa kanssasi ja eihän sinulla ikinä ole edes ollut virallista parasta ystävää. Miksi olisikaan, olethan todella ikävystyttävä ja inhottava tyyppi.

Ei edes aloiteta siitä kuinka hirveä äiti olet! Käyt kolmessa työssä, ja sitten kun olet kotona, olet 99% ajasta tietokoneella joko työhommissa tai sitten muuten vaan. Lapsesi luultavasti luulee vanhempana, että tietokone on osa vartaloasi, onhan se vienyt hänen paikkansa sylissäsi koko hänen lapsuutensa. Ette koskaan käy kerhoissa tai kehitä lapsen aivoja ja sosiaalisuutta muutenkaan, koska SINÄ et itsekkäistä syistä halua niihin mennä. Bad, bad, bad! Kasvatat luultavasti nuorisorikollista tai seuraavaa Hitleriä.

Avioliittosikin olet varmasti hyvää vauhtia pilaamassa, kun et jaksa panostaa parisuhteeseesi tarpeeksi. Olet antanut itsesi rupsahtaa, etkä omista edes mitään kivoja, seksikkäitä alusvaatteita aviomiehesi mieliksi. Miehesi ei pääse harrastamaan rakastamaansa matkustelua sinun typerän paniikkihäiriösi takia. Hän luultavasti oli lyönyt päänsä ja toimi vakavassa mielenhäiriössä, kun kosi sinua. 

Kiitä kuitenkin luojaasi, että olet päässyt naimisiin, koska jos olisit sinkku, niin voisit samantien hankkia ne kahdeksantoista kissaa ja lukittautua yksiöösi pissanhajuun. Eihän sinua tuossa kunnossa kukaan normaaliälyinen enää haluaisi. Elähtänyt akka. 

Laiska, itsekäs, pinnallinen, tyhmä, ruma, lihava, ilkeä, kamala.

 

Onneksi näitä ankeuttaja-päiviä on vaan noin kerran kuukaudessa. Ja ONNEKSI sitä ainakin toistaiseksi vielä tiedostaa, että 95% yllä mainituista asioista on puppua, tai ainakin superdramatisoitua. Eikö ole muuten ihan naurettavaa, miten helppo mun juuri oli kirjoittaa tää postaus, mutta jos asetelma pitäisi kääntää päälaelleen ja keksiä saman verran positiivisia asioita itsestään, niin jestas kun olisi hankalaa. Haastanpa itseni siihen kuitenkin! Haasta sinäkin.