Ihana isänpäivä

Isänpäivän aamuna hain Elpan kahdeksan pintaan sängystään ja meidän sängyssä pötköttelyn sijasta paineltiin saman tien keittämään puuroa, jotta Marko sai nukkua vähän pitempään. Keitin samalla kahvin ja annoin puuron Ellelle, ja hänen korkeutensa nautittua aamiaisensa lämmitin edellisenä iltana hankitut lihalevypalaset, koristelin ja sytytin kynttilän juhlan kunniaksi. 

Vimosen päälle!

Sitten hiivittiin tohinalla takaisin makkariin, ja ojennettiin "uniselle" iskälle tarjottimella kahvia, lihalevyä ja banaania. Oi miten meillä oli lystiä! Lahjansa Marko on saanut jo aiemmin, ostin Jack&Jonesista heidän jokavuotisen isänpäiväkamppiksensa Daddy-teepparin ja viisi paria sukkia. Jackarin sukat ovat verrattomia!  

Idyllin maksimoimiseksi laitettiin makkarin takka päälle, ja luonto-ohjelma telkkarista tulemaan. Marko haluaa mahdollisuuksien mukaan joka sunnuntai katsoa Avaraa luontoa.  

Mun äiti kertoi, että äitienpäivien aamut oli aina aika karmeita, kun joutui kärvistelemään makuuhuoneessaan kuunnellen, kun me sotkettiin keittiössä. Sitten kun herkkuaamiainen oli valmis, niin homma meni aina lopulta niin että me lapset syötiin ne vaivalla tehdyt leivät. Elle jatkaa perinnettä. 

Kun aamu oli vietetty mahdollisimman hitaasti, oli aika siirtyä päivän ekaan etappiin, eli Tarkiaisten residenssiin kaupunkiin. Vaari oli hädin tuskin kotiutunut risteilyltä, ja pientä väsymystä oli ehkä ilmassa. Hienosti jaksoi silti leikittää Elleä ja syöttää banaania. 

Ellellä oli ponkkari!

Kahvittelun ja leikkimisen ja kakkaamisen (lähinnä Elle) jälkeen oli aika ottaa nokka kohti Turvalaa. Mun isän luota löytyivät myös mun mummi, mun veli tyttöystävineen ja pikkusiskoni Maiju. Päästiin uudestaan kahvipöytään ja sitten pikku sokerihaipeissa riehuminen jatkui. 

Haloo?
Pappa <3

Illansuussa nakattiin erään pienen neidin mekko melkeimpä iskän naapuriin, ja ajeltiin kotiin. Voitte kuvitella miten poikki Elle oli kaikesta sukuloinnista, vaikka nukuttaminen on normiarjessakin meillä melko helppoa, niin nyt tehtiin varmaan joku ennätys.