Jännän äärellä!

Tulin nopeasti huikkaamaan, että täällä tapahtuu rytinällä juuri nyt! Meidän parhaat ystävät ovat parasta aikaa synnärillä vastaanottamassa ensimmäistä lastaan, ja me jännätään kotona puhelimien ääressä. Marko tekee lähtöä Alkoon konjakkiostoksille, ja minä valmistaudun henkisesti pyöräilemään kohta salille tekemään vähän yläkroppaa. 

Olen myös saanut uusia töitä, jotka alkavat luultavasti tämän viikon jälkeen. Olen äärimmäisen innoissani ja onnellinen, sillä tähän asti extrailleena on takuutuntien saanti turvallinen tuulahdus, oli niitä kuinka paljon tahansa. 

Dieetti ja treenaus jatkuvat normaaliin tapaan, viime viikolla treenikertoja kertyi viisi, joista neljä oli aerobista ja yksi PT:n kanssa tehty HIIT-treeni meidän salilla. Tällä viikolla aerobisia pitäisi saada kasaan jälleen tuo neljä kappaletta, ja parin muutoksen takia se tulee olemaan haastavaa. Siitä viis, tehtävä se on! Mulla oli lauantaina mun ystävän kolmekymppiset, ja näinollen cheat day. Kävin aamulla spinningissä, ja söin terveellisesti n. klo 16 asti, josta eteenpäin annoinkin palaa miettimättä yhtään. Söin sushia, kakkua, macaronseja, juustoja ja patonkia, karkkia ja sipsiä.

Mun ystävän Tean yksivuotiaan kuvauksissa sotkettiin kakulla. Lähinnä yksivuotias, mutta myös minä.

Ja join viiniä. Oi miten joinkaan viiniä! :D Kaikki muut herkut onnistuin pitämään kohtuuden rajoissa, mutta sitä vinkkua tuli nautittua sen verran, että kotiin raahustettuani kahden aikaan oli taas pakko pitää sängynreunoista kiinni kun pyöritti. 

Yllättävää kyllä, eilinen ei ollut tästä nukkumaankäyntikieputuksesta huolimatta mitenkään karmea. Väsytti kovasti, mutta koska ravitsin kehoani terveellisellä sapuskalla pizzan ja sipsien sijaan, selvisin paljon vähemmällä, kuin normaalisti krapulapäivinä. Nesteytys oli myös kova sana sekä lauantaina, että sunnuntaina. Join vettä extrapaljon, ja ravasin vessassa koko päivän. Tänään maanantaina olo on ollutkin sitten täysin normaali. Käytiin tuuraamassa mun äitiä siivoushommissa Pyhtäällä ja noudettiin sushiannokset kotimatkalla. Serviisin annokseen kuuluu 13 palaa, ja vaati jokaikisen itsehillinnän rippeen syödä annoksesta vain puolet. 

Nyt lähden pyöräilemään ekaa kertaa pidempää matkaa uudella polkupyörälläni. Voi olla, että puolessa matkassa soitan Markolle, että tulee hakemaan.