Keskivartalon treeni vauvan kanssa!

Tässä vähän skandaalinkäryisessä postauksessa todettiin, että keskivartaloni treenaus synnytyksen ja raskauden jälkeen oli jäänyt vähän retuperälle, ja nähtiin myös vatsalihasten erkautumaan ja sen tunnistamiseen keskittynyt ensimmäinen treenivideo. Ystäväni Lilli, liikunnan rautainen ammattilainen tähditti tuota ekaa videota ja näytti muutaman hyvän liikkeen, josta tuoreet äidit voivat corensa palauttelun aloittaa. 

Kuvasimme myös toisen videon, jossa liikkeet esittelee parhaansa mukaan yours truly ja hänen jälkikasvunsa. Yhdeksänkiloinen kiemurteleva vauva tuo oikein mukavaa vastusta liikkeisiin, jotka muuten ovat todella yksinkertaisia ja tuskin mitään uutta kenellekkään.

Meikämanneloiset suuntaavat huomenna aamun kampaajakäynnin ja Markon töiden jälkeen Lidlin (can't wait...) kautta Iittiin, jossa meitä odottaa ihana järvenrantamökki sunnuntaihin asti. Viikonloppu tulee olemaan pelkkää syöpöttelyä, ja voi luoja miten ihania ruokia meillä onkaan suunnitteilla! Mukaan lähtee Vaustin keittiömestari Vesku, joten varsinaista kulinaristista ilotulitusta on varmasti luvassa. 

Ihanaa juhannuksen aikaa teille kaikille murusille <3 <3 <3