Kultaa ja kimallusta - Sunisen verkkokauppa! (ALEKOODI!)

Muistatteko kun kävin tutustumassa Lappeenrannassa korumerkki Pandoran tuotteisiin muutama kuukausi sitten? Tilaisuuden isännöi Kello- ja kultasepänliike H.J. Suninen, ja koska otin silloin liikkeestä runsaasti muitakin kuvia, päätin jakaa postauksen kahteen osaan, joista tämä jälkimmäinen käsittelee Sunista yrityksenä ja varsinkin heidän uunituoretta verkkokauppaansa! Viestittelin Sunisen Sandy Falckin kanssa, ja sain häneltä kattavan infopaketin yrityksen toiminnasta ja historiasta.

Kello- ja kultasepänliike H.J. Suninen Oy on palvellut asiakkaitaan neljässä sukupolvessa jo vuodesta 1918 lähtien. Perheyritykselle on alusta asti ollut etusijalla erinomainen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Nykyisin yrityksessä työskentelee noin 30 alan ammattilaista kuudessa eri toimipisteessä. Henkilöstö ja heidän ammattitaitonsa on yrityksen tärkein voimavara, ja vahva halu kunnioittaa perinteitä niin kello- kuin kultasepäntyössä. Uusimpana liiketoimintana yritys aloitti vuonna 2014 verkkokauppatoiminnan, jonka toiminnassa ei myöskään tingitä asiantuntevasta, asiakaslähtöisestä palvelusta.Suninen on panostanut erityisesti kotimaiseen muotoiluun valikoimassaan sekä omassa työssään. Esimerkiksi uniikin vihkisormuksen suunnitteleminen ja valmistaminen on heidän ydintekemistään. Sunisen asiantuntijat auttavat sormuksen suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Käsityönä valmistettavat korut tehdään Lappeenrannan liikkeessä, jossa kultasepät ahkeroivat korujen parissa. Yksillöllisen korun valmistaminen ei ole niin hankalaa tai kallista kuin yleensä luullaan. Teettämällä sormuksen kultasepällä saa taatusti kotimaisen sormuksen, joka on ainutlaatuinen ja sillä on tuettu suomalaisia pienyrittäjiä.

Kellojen parissa Sunisen väki on myös puuhaillut alusta saakka. Perheessä on aina vallinnut mielenkiinto kellojen kiehtovaa maailmaa kohtaan. Kellot eivät ole heille ainoastaan työ ja elinkeino, vaan puhdas intohimo. Hyvin valmistettu rannekello on suunnaton ilo ja ehdottomasti paras hetki on löytää sille oikea omistaja! Suninen tarjoaakin laajan valikoiman parhaita sveitsiläisiä kelloja, ja on myös arvokellojen valtuutettu huoltoliike. Ammattitaitoinen henkilöstö omaa vuosikymmenten kokemuksen arvokelloista ja he seuraavat myös jatkuvasti alan kehitystä sekä uusimpia trendejä.


Kelloinnostus näkyy myös verkkokauppatoiminnassa: Sunisella on Suomen laajin valikoima sveitsiläisiä arvokelloja verkossa. Asiakkaat saavat yksilöllistä palvelua jokaisen ostoksen yhteydessä ja vakuutetut toimitukset tuovat turvaa arvokkaille lähetyksille. Loistava palvelu näkyy erityisesti siinä, että useimmat kellon ostavat asiakkaat palaavat asioimaan Sunisella tasaisin väliajoin.


Verkkokaupasta löytyy myös laaja valikoima muotikelloja ja -koruja, joissa valikoima uudistuu joka kausi. Sunisella seurataan paljon mitä suuret muotitalot tekevät sekä mitä sosiaalisessa mediassa tapahtuu, ja pyritään aina vastaamaan asiakkaiden kysyntään. Valikoimiin hyväksytään ja valikoidaan kuitenkin vain parhaat merkit!

Ja koska joulu tulla jollottaa, niin Sunisen väki halusi helpottaa blogin lukijoiden joululahjaostoksia koodilla, jolla saatte -15% verkkokauppatilauksesta: AW16BLOGS

Nyt siis samantien tutustumaan verkkokaupan antimiin! <3 Kuvituksena tässä postauksessa on tosiaan tuolta Lappeenrannan liikkeestä napsittuja kuvia, joissa esiintyy mun henkilökohtaisia suosikkeja valikoimasta. Olisko mikään niistä sulle ylitse muiden? :)