Kun sydämeen jää vain tyhjyys...

Ryhdyin lukuisista varoituksista huolimatta noin viikko sitten uuteen suhteeseen. Olin siinä kiinni kaiken vapaa-aikani, nauroin, itkin, ja elin uudestaan teinivuosieni draamaa ja intohimoa. Lapsi ja aviomies jäivät väistämättä taka-alalle, kodin siisteydestä puhumattakaan. 

SKAM.

Katsoin kaikki kolme tuotantokautta kahden päivän sisään. Kolmelta yöllä, peiton alla VIELÄ YHDEN jakson katsomisesta päätettyäni tajusin, että mulla oli ongelma. Kun kolmannen ja viimeisen (ja ehdottomasti parhaan ja kuumimman) kauden vika jakso sitten loppui, minut valtasi valtava tyhjyys. Mitä minä nyt tekisin? 

Sarjan loppuminen tuntui erolta. Kuka minä olen ilman Isakia, Eveniä, Nooraa, Williamia, Evaa, Jonasta ja Vildeä? Enkö saakkaan enää olla norjalainen kuusitoistavuotias, pitääkö minun taas olla suomalainen kolmekymppinen äiti-ihminen? Tottakai minä katsoin kolmannen kauden vielä uudestaan, ja ilokseni löysin pari uutta juttua, mitkä onnistuin missaamaan ekalla katselukerralla. Jotain katseita ja sen lippiskohdan, sekä kaapin oven pamautuksen. 

Haluan nyt vaan jättää tän tähän:

Tuo Isakia näyttelevä Tarjei Sandvik Moe on muuten ihan uskomaton näyttelijä! Harva seitsentoistavuotias kykenee vastaavaan roolisuoritukseen, jossa jokaisella pienellä ilmeellä näyttelijä pystyy kertomaan niin valtavan tarinan. Muutkin näyttelijät tekevät mahtavaa työtä, ja vaikken uskonut koskaan sanovani tätä, on SKAM tällä hetkellä samalla viivalla ikisuosikkisarjani SKINSin kanssa. Tai siis sen neljän ensimmäisen kauden kanssa.

Vahva suositus IHAN KAIKILLE! <3

Sarjan katsomisen ohessa olen tehnyt kovasti töitä Lindexillä ja kotona, ja blogi on kärsinyt. Olen myös itse kärsinyt melkoisesta inspiksenpuutteesta, kun haluaisin vaan kirjoitella treeneistä (eilen käytiin Mian kanssa tekemässä yläkroppaa Huumalla).

Lupaan aktivoitua, ja käydä vihdoin ottamassa kuvat yläkerran valmiista vierashuoneesta. Tänään perjantaina mulla on vapaapäivä, ja ai luoja miten kaunis ilma ulkona on! Pakko napata kamera mukaan ja taltioida tämä talven ihmemaa, ennenkuin kevät iskee todenteolla.

Kerro hei kommenteissa, että minkälaista sisältöä haluaisit blogiin seuraavaksi, niin minä toteutan! <3