Kurpitsalasagnea ja laatuaikaa lapselle

Mulla oli tänään paria työjuttua lukuunottamatta vapaapäivä, ja päätettiin juhlistaa sitä lähtemällä porukalla uimaan. Ennen uimahallille lähtöä puuhasin keittokirjaviikon neljännen reseptin, joka oli superherkullinen kurpitsalasagne Jamie Oliverin Arjen superruokaa-keittokirjasta! Melko suuritöinen meikäläisen mittapuulla, mutta kaiken vaivan väärti. Elle ruokaili aamupäiväpäikkäreiden jälkeen myöskin pastaa ja sitten pakattiinkin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin uiskentelemaan.

Nostin uimisen ajaksi lasagnen lieden päälle vetäytymään. 

Lastenaltaan vesi oli Ellen mielestä liian kylmää, ja siinä vaiheessa kun koko tyttö heilui holtittomasta tärinästä ja huulet alkoivat sinertää kun kaikki kolme hammasta louskuivat yhteen, oli pakko vaan lähteä lämpimään suihkuun. Kerettiin olla altaassa noin kymmenen minuuttia. Seuraavaksi mennään joku lauantai vauvauintien jälkilämpimille. 

 Käytiin suihkuhommista ja pukemisista selvittyämme hakemassa pari pakettia, ja ajeltiin kotiin, jossa odotti vielä lämmin lasagne. Miten uimahallissa tuleekin aina niin hurja nälkä? Kurpitsa oli tosi paljon bataatin makuinen ja toi mukavaa muhevuutta lihan tilalle. Keittelin itse tomaattikastikkeen runsaalla valkosibalilla ja tujauksella chiliä.

Hakemastani paketista paljastui Punanaamiosta tilattuja Ardellin ripsiä ja Mehronin meikkejä. Halusin testata Mehronin tuotteita, josko ne olisivat Grimasiin verrattavia. Ripset tilasin synttäreille.

 Elle kerkesi takavarikoida syötäväksi tumman nuden huultenrajauskynän.

Elpan toisten päikkäreiden aikana hoidin työjuttuja lisää, ja päätin myös laittaa vihdoin meidän pihapömpelin kuntoon. Raahasin siellä viime kesänä olleet patjat ullakolta ja asettelin niiden päälle pari päiväpeittoa.

Kevät on virallisesti tullut! :)