Kuvauspäivä Haminassa

Huom! Luvassa PALJON kuvia!

Kävin työkeikalla Haminan Bastionissa (Kamu!-ravintola siirtyy sinne kesän lopulla) ja kun ajelin läpi puutalokorttelien, jouduin tosissani keskittymään, etten ohjaa Skodan nokkaa läpi jonkun kauniin vanhan talon seinästä. Päätin hiljaa mielessäni, että tänne minä tuon Markon ja Ellen vielä tänä kesänä seikkailemaan. Ajatelkaa... Haminaan! Tilaisuus koitti ennemmin kuin luulinkaan, sillä Emma ilmoitti saapuvansa Sintin kanssa kotikonnuilleen Haminaan täksi viikoksi, ja sovittiinkin melkein siltä seisomalta treffit pikku kuvauspäivälle.

Eilen siis aamun velvollisuuksien jälkeen ajeltiin raatihuoneentorille ja Emman bongattuamme siirryimme vaunurevohkan kanssa Kaneliin kahville. Olisin halunnut leivän, mutta tarjolla oli pelkkää ruisleipää, joten jouduin tyytymään munkkipossoon. Voi mikä harmi! ;)

Kahvittelun voimin ruvettiin sitten kuvaushommiin. Kuvailtiin vuorotellen toisiamme ja lapsia ihanien puutalojen keskellä, ja voi miten suloisia kuvia saatiinkaan aikaiseksi! Keskityn tässä postauksessa lähinnä omiin, Emman ottamiin kuviini ja Emman blogista löydätte sitten minun ottamani kuvat hänestä. 

Haluan tässä kohtaa tehdä selväksi, että meikän takalisto ei oikeasti ole noin iso, vaan paita pussittaa ikävästi. Kröhöm...

Pääni pyöri väkkäränä ja kameran suljin löi kipinää kun bongailin ihania yksityiskohtia kulkiessamme korttelivälejä. Katsokaa nyt tätäkin: 

Ihanat <3

Marko lähti mukaan assariksi, eikä hommasta olisikaan tullut mitään ilman häntä <3 Tottakai myös isästä ja tyttärestä piti saada kuvia: 

Mun kaikki <3

Nää tykkikuvat oli luonnollisesti Markon idea. 

Kaverikuva :D

Maailman kaunein pieni tyttö, mun (Marko auttoi) tekemä! Ihan uskomatonta! <3 Kohta toi on yksivuotias ja en handlaa...

Lopuksi siirryttiin Emman isän työpaikan sisäpihalle kuvailemaan viimeiset setit, josta Emma nakeroineen poistui sitten aterioimaan isänsä toimistoon ja me lähdettiin kotiin. Ensin tosiaan kuitenkin saatiin oikein kelpo vaihtoehtoja yksivuotiskuviksi: 

Elle oli ihan naatti, ja nukahtikin koppaansa matkalla Kotkaan. Ajelimme suoraan Pasaatiin, jossa kävimme syömässä RAXissa (joo ihan hirveetä...) ja hankkimassa Ellelle pari vaatetta ja Markon siskolle synttärilahjan H&M:ltä. Ensin kuitenkin oli pakko käydä ihastelemassa pupuja Pasaatin kakkoskerrokseen avatussa Faunattaressa, ihan noin testimielessä tulevaa kesää varten ;)

Markon pikkusiskolla oli eilen syntymäpäiväkutsut ja käytiinkin vetäisemässä navat täyteen herkullista mustikkakakkua ja Pihlaja-karkkeja, ja tutkimassa Markon vanhoja koulukirjoja ja futispalkintoja, jotka kaivettiin kellarikomerosta. Kotimatkalla pieni juhlija torkahti jälleen, ja olikin superkivalla (not) päällä herätessään kotipihalla auton oven pamaukseen. Onneksi ei ole juuri mitään, mitä piltti ja hali eivät parantaisi <3 

Meil oli tosi mukava päivä Haminassa, ja pitää ehdottomasti tutkia sitä laajemminkin kuin sen keskiympyrän välittömästä läheisyydestä! Vinkkejä, anyone? :)