Lelukaaos ja pintapaistettua lohta

Meidän ruokaremonttiprojekti on sujunut yllättävän kivasti, ja anjovispastan lisäksi meillä on syöty lohiriisilaatikkoa (joka oli vähän liian arkisen näköistä kuvattavaksi tänne) ja tuossa alla näkyvää pintapaistettua lohta soija-lime-inkivääri-chili-liemessä! Ystävät, voin kertoo, oli ältsin hyvää! <3 Reseptikin oli nopea ja tosi helppo toteuttaa! Tosibloggarina kerkesin närkkiä lohifileestä jo kulman, ennenkö Marko muistutti, että pitäiskö sun ottaa tosta annoksesta kuva blogiin.

Hei onko se ihan universaalia, että vauvoille ostetaan ja saadaan lahjaksi mieletön määrä kalliita kehitysleluja ja pehmoja ja kirjoja ja muita oikeasti leluksi tarkoitettuja tavaroita, ja niitä on alla olevan kuvan mukaisesti leviteltynä pitkin kämppää: 

... mutta sitten ne parhaat "lelut" joiden kanssa leikitään suurimmalla rakkaudella on mm. tämä tyhjä maitopurkki... 

 ... tai tämä vaaleanpunainen pussinsulkija?

Vaikka tällä hetkellä Elle vielä syö kaikki kirjat, jotka kuolalla pehmenevät, niin kuulumme Mauri Kunnas-kirjakerhoon, josta tulee joka kuukausi uusi kirja ja muuta oheissälää. Viime viikolla mun äiti löysi Jussin jättikirppikseltä nämä allaolevat kirjat, ja olen itsekin lueskellut niitä! Elleä ei vielä jaksa kiinnostaa, mutta musta on ihana ajatus, että vielä lähitulevaisuudessa luetaan näitä yhdessä ja etsitään Rasmus Nalle-kirjasta viisi possua vaipoissa ja kaksitoista paistinpannua. Olen itsekin aina lukenut paljon, ja haluan istuttaa lukuinnon myös Elppuun.

Mikä on ollut sun lempikirja kun olit pieni? Niin ja eiks näytäkin herkulta toi kala? Kiinnostaisko resepti? :)