Maailman paras porkkanakakku, oikeesti!

 

Milkan paras porkkanakakku

Pohja:

- 4 munaa ja 4dl sokeria vatkataan vaahdoksi

- Sekoita erillisessä kulhossa :

4dl vehnäjauhoja

2tl ruokasoodaa

2tl leivinjauhetta

2tl vaniliinisokeria

2tl (itse laitan aina enemmän) kanelia

- Lisää sekoitetut kuivat aineet munasokerivaahtoon.

- Raasta 6dl porkkanaa ja lisää taikinaan

- Sulata 2dl voita ja anna jäähtyä, lisää jäähtynyt voisula taikinaan.

- kaada kakkuvuokaan/-muottiin ja paista 200 asteessa noin tunti, riippuen uunista. Pohjasta tulee kanelin ja porkkanan takia tumma, ei kannata pelästyä.


 

Kuorrute (kannattaa ehdottomasti tehdä tuplat):

100g Olympia-sulatejuustoa

60g pehmeää voita

2tl vaniljasokeria

4dl tomusokeria

Möyhennä vatkaimella notkeaksi.

Kun jähtyneen pohjan leikkaa kahtia ja valelee sisäpuolenkin runsaalla kerroksella täytettä, kakku vaan paranee seuraavaksi päiväksi. NAMNAMNAM!

Tänään me lörväillään meillä kahteenpekkaan mun ystävän Nellin kanssa, ja juhlitaan myös Nepan äitiysloman alkua! Ohjelmassa on herkkuja, herkkuja, herkkuja. Joo ja Disney-leffoja ja lattialla patjoilla makoilua peittojen alla. Ja herkkuja. Aion mm. tuhota ton porkkanakakun, ja kertoo toki illan luonteesta myös jotain, että sen teema on Vehnäpatonki-festivaalit!