Meripäivät ja muita kuulumisia

Ihan ensiksi vähän meidän kasvimaan satoa! Oon niiiiiiiin ylpeä noista potuista ja kitukasvuisista porkkanoista, kesäkurppia en edes kuvannut kun en jaksanut niitä Hemohes-yksilöitä kantaa yksin. Meillä on ihan törkeän tehokasta multaa...  

Kun kuulin viime viikolla, että Anttila on mennyt konkkaan, ja että siellä on meneillään konkurssialet, päätin rohkaista itseni ja käydä tsekkaamassa mitä sieltä löytyykään. Käännyin jo ovella kannoillani, kun näin kassajonot. Morjesta pöytään! Tarkoitus oli mennä Anttilan aleen ostamaan huippuhintaan kodintavaraa, ja luonnollisena jatkumona tästä päädyin ostamaan täysihintaisen uima-altaan Ellelle Jyskistä. Mauton, mutta jotenkin niin söpö :D 

Ellen biksut on ostettu Lasten vaateaitan alesta <3 

En ole enää moneen vuoteen juurikaan innostunut meripäivistä, lukuunottamatta meripäivä-lauantaina järjestettävää Vaakku Volleytä. Missasin sen viime vuonna koska Elle oli vielä niin pieni, ja tottakai tänä vuonna otin vahingossa työvuoron 12-17.30. En siis päässyt tänäkään vuonna. 
Päätinkin siis vetää koko meripäivät todella kuivalla ja rauhallisella linjalla. Perjantaina Markon töiden jälkeen lähdettiin viettämään iltaa mun ystävän ja pomon, Tuukan, luokse. Sopivasti Tuukan naapurissa asuu mun veli Antti tyttöystävänsä Meijun kanssa, ja käytiinkin vierailemassa siellä ensin. Elle oli mukana, ja jaksoi hienosti koko illan, vaikka nukkumaanmenoaika vähän myöhästyikin.

Tuukan kaveri Iippo oli loihtinut ihan mielettömät sapuskat, ja me nautiskeltiinkin ribsejä, maissia, ihania salaatteja ja kastikkeita ja levitteitä niin, että napa paukkui.

Ennen tätä illanviettoa me muuten käytiin pyörähtämässä Markon vanhempien kanssa meripäiväalueella ja tivolissa. Halusin viedä Ellen karuselliin, ja ostaa luonnollisesti itselleni metrilakua sata kiloa. Jengiä oli sikana, ja tuo oikein mukava minuutin mittainen karuselliajelu maksoi mulle kympin. Phthui... No ne piirtää kel on liituu. 

Elle oli koko reissun ajan tosi epäileväisen näköinen, ja piristyi vasta kun tivoloinnin jälkeen suunnattiin nokka kohti ruokakojuja. Kenen tyttö? 

Me käytiin syömässä Habibi-nimisessä kojussa, joka tarjoili kreikkalaishenkistä ruokaa. Voi luoja, että toi Oriental pita burger bataattiranuilla oli herkkuva! Jälkiruuaksi nappasin mukaani vielä churron kinuskitäytteellä.  

Lauantaina Elle meni yökylään Markon vanhemmille, Marko Vaakkuun ja minä töihin. Tarkoituksena oli lähteä rairaimaan illalla kahdestaan/kavereidemme kanssa, mutta töiden jälkeen olin väsynyt, kuumissani, nälkäinen ja kiukkuinen, joten hyvästä yrityksestä huolimatta en saanut tunnelmaa nousuun. Soitinkin jo kymmenen jälkeen veljelleni, ja hän heitti minut kotiin syömään nuudeleita ja katsomaan youtubevideoita. Ja nukkumaan. Ei ollut ollenkaan huono päätös, vaikka ensi vuonna aion kyllä ottaa kaiken takaisin! 

Nyt menen maistamaan äsken väsäämääni kesäkurppalasagnea, oli jo aikakin ottaa hirviömäisen suuria kurppia käyttöön tuolta kasvimaalta. Ensi viikolla Leni ja Vesku menee VIHDOIN naimisiin, ja en malttaisi yhtään odottaa! Hääjuttuja (meikkiä ja tukkaa nyt ainakin) varmasti luvassa täälläkin! Maanantainakin tapahtuu kivoja juttuja Kouvolassa, luvassa Hiustropiikki-yhteistyön toinen osa siis ensi viikolla! 


Miten sun meripäivät meni? Olitko Vaakussa? Tykkäsitkö uudistuneesta konseptista?