Minun sisustustyylini kiteytettynä...

... olisi nettikauppa Anthropologie.

Siellä ei ole luultavasti kuin yhden käden sormilla laskettava määrä sisustustuotteita, joita EN ottaisi kotiini. En oikein mitenkään muuten osaa määritellä tyyliäni kodin sisustuksessa, se kun on varsinainen sillisalaatti kaikkea ja sellainen (ei-aina-niin-)hallittu kaaos!

Tein pari kollaasia tuotteista, joille oikein mielelläni löytäisin meiltä paikan. Tää on vähän samanlaista katkeransuloista haihattelua kuin kuvitteellisen lottovoiton sijoittaminen. Oon ihan tosissani tehny jopa excell-taulukon 14 000 000€:n käyttämisestä erinnäisiin kohteisiin :D Haihattelua siksi, että nämä Anthropologien tuotteet ovat kovin tyyriitä. Huhhuh. 

Tuo valtava peili ja rahillinen nojatuoli olivat ihan ykkössuosikkeja kaikista tuotteista!
Ellen huone suorastaan huutaisi pupulamppua ja tuota ihanaa lipastoa.
Lehtikuvioitu lipasto löytäisi yöpöydän paikan meidän makkarista ja tuo keltajalkainen superpitkä ruokapöytä olisi varmasti riittävän tilava kahdelletoista syöjälle.
Ajatelkaa, koko astiasto tuota ihanaa kukallista kuosia! <3
Värikkäät, tuftatut matot viimeistelisivät huoneen kuin huoneen!

Netti-ikkunashoppailua parhaimmillaan... Meillä on muuten yläkerran vierashuoneen kevyt remontti alkamassa. Pidin lupaukseni, kun keväällä makkarirempan valmistuttua vannoin Markolle, että koko kesänä ei rempattaisi mitään. Nythän on virallisesti jo syksy, eikö olekin? Ennen ja jälkeen-kuvia tulossa siis varmasti kun homma alkaa olemaan kondiksessa! 

Mikä sisustusnettikauppa on teidän lottovoitonhaaskaus-paikka? :)