Muutosten tuulia Hiustropiikissa

Me saatiin Jennyn ja Ninan kanssa sovitettua aikataulut yhteen, ja sopiva aika mun hiustenlaitolle olikin jo tänään maanantaina! Ajelin aamuysiksi Kouvolan Veturi-kauppakeskukseen ja astelin kameroineni sisään Hiustropiikkiin. Minut otti iloisena vastaan Jenny, joka rupesikin ekana värjäyshommiin. 

Jenny värjäsi tyven jälleen tummaksi ja maalaili latvat balayage-tekniikalla. Päällishiukset raidoitettiin laputtamalla. Mun latvat oli valmiiksi jo vähän vaaleammat, joten niitä käsiteltiin vain kevyesti. 

Vein mukanani mummelikarkkipussin ja tuputin niitä tytöille. Kun kumpikin ovelasti vältti niiden ottamisen, jätin pussin kostoksi kampaamoon.
Juuri värjätty tukka suorana...

 

... ja kampausta varten kiharrettuna

Tyveen suihkuteltiin pesun jälkeen Revlonin Style masters tyvikohottajaa ja latvoihin hierottiin Moroccan Oil-hoitoöljyä. Kun kuontaloni oli saatu kuivaksi, oli aika ihastella värilopputulosta ja siirtyä Ninan osaaviin käsiin kampaukseen. 

Nina kiharsi vastavärjätyn tukan, ja pohjusti kampauksen kuivashampoolla ja hiuspuuterilla. Tupeerauksen ja kiharoiden aukiharjauksen jälkeen näppärät sormet rupesivat väkertämään isoa, pörröistä niskanutturaa (halusin mahd. huolettoman oloisen nuttiksen) ja lettiä sitä kehystämään. 

Ja tässä lopputulos: 

Ihan mielettömän hieno! <3 Ei ihmekään, sillä molemmat tytöt sijoittuivat kahdelle kirkkaimmalle sijalle alan opiskelijoiden kilpailussa Hair and Beauty 2016. Ottaen huomioon, että kumpikin tytöistä on juuri valmistunut, on heillä kyllä ihan uskomattoman paljon taitoa. Kyselin siinä tukanlaiton tuoksinnassa, että oliko koulutus ajallisesti riittävä, niin ettei mitään alan osa-aluetta tuntunut jäävän vähemmälle huomiolle, ja Jenny oli vahvasti sitä mieltä, että koulutus on kaikessa intensiivisyydessään tarpeeksi kattava. 

Ihanat Jenny ja Nina

En ollut koskaan käynyt Veturissa, joten piipahdin toki kampaamokäynnin jälkeen vähän tutkimassa sen tarjontaa. Kampaamo on kyllä siitä kivalla paikalla, että shoppailuhommat voi yhdistää hiushemmotteluun. Tapasin myös Hiustropiikin pääjehun Katri-Leenankin, ja hän heitti ilmoille mahdollisuuden Kotkan toimipisteestä. Siinä tapauksessa nämä tukkataiturit siirtyisivät tekemään taikojaan tänne meille Kotkaan. Katsotaanpa siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Ainiin, mikäli nuo parturikampaajan työt kiinnostavat, niin Hiustropiikin koulutuksesta työllistyy kuulemma oikein tehokkaasti! Tutustuppa siis koulutustarjontaan täällä!