#ilokiertoon -haaste alkaa! Oletko valmis?

Koska mulla ei vielä ollut ihan tarpeeksi montaa rautaa tulessa, päätin osallistua Fitfashion-blogiportaalin hyväntekeväisyyshaasteeseen Kotkan tiimin vetäjänä! 100 yötä kesään-blogin Emma värväsi minua ensin mukaan hänen Tampereen tiimiinsä, mutta pienen mietinnän jälkeen päätimmekin, että otan vetääkseni Kotkan pään Emman kanssa omana yksikkönään, kun hänellä on täällä kuitenkin vahvat juuret. Hommaa on nyt väännetty ja kursittu kasaan jonkun aikaa, ja TÄNÄÄN SE ALKAA! <3

Haasteen virallinen kuvaus on seuraavanlainen; #ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita. Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.

Tampere:
Emma (100 yötä kesään)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Keski- Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Hyvinvointikeskus Huuma ja Power gym

Kotkan tiimin kohde on siis Pelastakaa lapset Ry, jonka valitsin siksi, että yksi heidän missioistaan on mahdollistaa vähävaraisten lasten harrastustoimintaa. Haasteemme pyörii vahvasti lasten ja nuorten liikunnan ja harrastamisen ympärillä, ja siksi koin juuri tämän kohteen sopivimmaksi. Lahjoittajaksi päätin samantien kysyä Hyvinvointikeskus Huuman ja Power gymien porukkaa, jotka omalta osaltaan ovat myös edistäneet paikallisten lasten ja nuorten liikuntaa. Lisäksi ovat vielä mukavia tyyppejä, ja kuten arvasinkin, niin myös innoissaan mukana hommassa! 

MINUN tavoitteeni tämän kolmen ja puolen kuukauden aikana on pudottaa 5kg rasvaa, ja suorittaa kolme erilaista kuukauden treenihaastetta. Aloitan kyykkyhaasteella, jonka aikana kyykätään kasvavassa määrin joka päivä (tai siis joka neljäs päivä on lepiä) kasvavin kyykkymäärin ja kasvatetaan pakaroita. Toisena haasteena on luultavasti vatsat, ja sitten ehkäpä punnerrus tai joku muu selkä/käsi-setti. Katsotaanpa... Postailen haasteen tiimoilta n. 2 kertaa viikossa, ja näissä postauksissa käydään sitten läpi kuluneiden päivien meininkiä, ja mitä tavoitteelle kuuluu. Muuten haastetta voi seurata meikän instagramissa, jos et vielä seuraa minua siellä, niin nyt hopihopi! Löydät mut instasta nimellä @milkatarkiainen :)

#ILOKIERTOON - HAASTE:

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä, 0453590848
Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren